2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انجام دادم و جواب داده بهتر از اینه پول بدی به دعانویس جماعت اونم کاری نتونن بکنن

به نظرم خوبه تا یه مدت هر روز یه دبه سرکه آدم بخوره با یه گالن سرکه حمام کنه و یه تانکر سرکه بیاره کل خونه رو بشوره یکی رو هم استخدام کنه هر روز ختم انجام بده 

بعد اگه باطل نشد چی ؟

از نو انجام بده 

سرم گیج رفت 

به نظرم خوبه تا یه مدت هر روز یه دبه سرکه آدم بخوره با یه گالن سرکه حمام کنه و یه تانکر سرکه بیاره ک ...

میتونید یه دعا نویس پیدا کنید دنبال تانکر دبه نباشید فقطخداچچ کنه اون دعا نویس بتونه نتونه چی😂

میتونید یه دعا نویس پیدا کنید دنبال تانکر دبه نباشید فقطخداچچ کنه اون دعا نویس بتونه نتونه چی😂

هیچوقت پیش دعانویس نرین ایمان ادم رو ضعیف میکنن از خدا بخایین هرچی میخایین بعدشم از ائمه

مطمعنم که کار مامانم یا خاله ام نیست ولی هرکاری کردم شوهرم باور نکرد حالا چیکار کنم نسبت به من و مام ...

عزیزم من تو خونم دوتا دعا با قفل پیدا کردم،منم غریبه خونم نمیاد،هنوز نگهداشتم خودم فکر میکنم کار مادر شوهرم هست 

به نظرم خوبه تا یه مدت هر روز یه دبه سرکه آدم بخوره با یه گالن سرکه حمام کنه و یه تانکر سرکه بیاره ک ...

نه بابا چه خبره دیگه😁بنده خدا ی راهنمایی کردن ،اتفاقا خوبه آدم محیطش پاکسازی کنه چون موجودات فرازمینی وجن وجود دارند وگرنه سوره جن در قرآن نبود ،ولی الحمدالله دست خداوند بالای همه دستهاست وقدرت مطلق از آن خداوند رحمان هست وفقط کافیه بهش اعتماد وتوکل کامل کرد وهمه امور رو به خودش سپرد