2777
2789
عنوان

نامزدی داداشم

562 بازدید | 31 پست

داداشم میخاد نامزد کنه چندروز دیگه یه صیغه محرمیت بخونن تا سال مامانم بگذره بعدش عقد و فلان 

داداشمو نامزدش دوماه باهم دوستن بعد روز خواستگاری دختره میگه برام گل بخرید منم به داداشم گفتم گل تو این قرار مناسب نیس و دختر خانوم نباید بیان میکردن که گل بخر 

داداشمم داد و بیداد به تو ربطی نداره تو زندگی من دخالت نکنید و ...

و خواستیم نشون بخریم دختره با کلی اصرار که نمیخام بعد عکس فرستاده اینو برام بگیرید 

چندروز دیگم محضر میخان صیغه بخونن گفته دختره به داداشم که  فقط بابات بیاد با یکی از خواهرات 

خیلی حالم گرفتس 

دوستان لطفا بی احترامی نکنید من میام با شما حرف بزنم اروم شم و بی احترامی منو بدتر بهم میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل ک‌ اصن تو خواستگاری باید خرید نشونم ماله خودشه اخرش حداقل خوشش بیاد ازش عقد و حالا نمیدونم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

غیر از حرف اخرش ک بی احترامیع بقیش ب خودشون مربوطع اصن دخالت نکن 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اصولا یه شیرینی میارن جلسه اول خواستگاری

اون واسه کساییه ک سنتین اینا ی خواستگاری رسمی داشتن همو میشناختن خواهر من

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اصولا یه شیرینی میارن جلسه اول خواستگاری

کی گفته گل و شیرینی باهمه 

میدونی گلو چه کسی نمیبره؟ کسی که همش پر حال خواستگاریه روزی چند جا سر میزنه برای همین دیگه براش نمیصرفه گل 😂 وگرنه پسری که با عشق میخواد بره خواستگاری چرا نخره؟؟ همه اینا بعد براشون خاطره میشه