2777
2789
عنوان

کله پاچه درست کردم اما........

272 بازدید | 22 پست

چند روزه که درگیر درست کردن کله پاچه و سیراب شیردونم، از پاک کردن و شستن و........... 

امشب بالاخره بعد کلللللی سختی و خستگی که کشیدم آماده شد......... 

بعد نشستم استخونا کله رو جدا کردم و تیکه تیکش کردم تو بشقاب و......... 

بعد لقمه اولو که گذاشتم دهنم حالم بد شد....... تهوع گرفتم......... یاد چهره گوسفنده میفتادم نتونستم بخورم........ 

خیلی شیک و مجلسی رفتم ریختمش تو قابلمه و الان نشستم دارم کیک و شیر میخورم......😌😌😌

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا دلم میات  میزاشتی چند روز دیگه می پختی  طعم و بوش خوب شده؟

هم شوهرم هم همسایه ها خیییلی تعریف میکنند..... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

تهوع آورترین غذاست ... من از کنارشم رد نمیشم

من اینجوری نبودم...... 

واااا بده من خیلی دوس دارم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

😂

از اولشم باید شیرو کیکتو میخوردی

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

🤣🤣🤣🤣 خب کله تمیز شده آماده بخر خودت بپز

تصمیم گرفتم برای همیشه باهاش خداحافظی کنم........ خیلی وقت بود نخورده بودم.... سال هاست........ قبلنا دوست داشتم..... 

میدادی بقیه اعضایه خانواده بخورن خب

شوهرم دوست نداره...... 

میدم به همسایه ها....... 

وقتی غذایی رو خودم آدم بپزه زیاد مزه نمیده

دقییییقا...... 

ماهی و کله پاچه رو باید  یکی دیگا درست کنه ادم بخوره  خودش چون پاک کرده و درست کرده نمیتونه بخوره

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage