2777
2789

سلام پسرم عینکیه و یه چشمش تنبله که میبندم 

الان یکماهه میبرمش باشگاه ژیمناستیک بنظرتون ضررنداره شماها میبرید باشگاه یانه؟

درضمن مدت زمانش یکساعته که عینکشو نمیزنه اون تایم

نه مشکلی نداره 

دختر منم عینک میزنه چشمش الانم میخوام بنویسمش تکواندو 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه همش میترسم بدنباشه اخه تنبلی هم داره😞

دختر منم تنبلی داره دکتر گفته به خاطر گوشی است با اینکه گوشی نداره ولی بعضی وقتا گوشی من دستش بوده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دختر منم تنبلی داره دکتر گفته به خاطر گوشی است با اینکه گوشی نداره ولی بعضی وقتا گوشی من دستش بوده&n ...

چندسالشه شمابرای تنبلیش چیکارمیکنی؟

من بخاطراینکه ازتلویزیون و گوشی دورکنم میبرم باشگاه اما بااسترس

چندسالشه شمابرای تنبلیش چیکارمیکنی؟ من بخاطراینکه ازتلویزیون و گوشی دورکنم میبرم باشگاه اما بااسترس

۱۳سال 

عینک میزنه یه بار دیگه م بردم دکتر بازم تنبلی داشت هیچ کاری بلکه کمتر به گوشی نگاه کنه همین

عزیزررم یعنی چی سخت بود واست یعنی دیدت کم بود اذیت میشدی؟

چشمام ضعیف بود تار ک میدیدم سردرد میگرفتم پشتش ولی سر یه ماه عادت کردم ولی میدونی چون سن پائین تره خیلی آسیب پذیر تره

بایدبست چشموخیلی کارسختیه خیلی

یعنی ببنده خوب میشه؟

من ظهرا مجبورش میکنم بخوابه شب زود میخوابه خوبه به نظرت؟

چشمام ضعیف بود تار ک میدیدم سردرد میگرفتم پشتش ولی سر یه ماه عادت کردم ولی میدونی چون سن پائین تره خ ...

اررره تاده سالگی دکترش گفته اگه هرروز نبندم چشمشو تنبلی خوبم بشه برمیگرده باز😢