2777
2789

باورم نمیشه فردا ۲۹ تیر ۱۴۰۲ میشه دو سال که دیگه بابای نازنینم رو نمیبینم 🥺 دیشب که خونه تنها بودم تا جون داشتم گریه کردم و از خدا شاکی شدم، آخه چرا خدا با ما آدما اینکارو میکنه...

خودش میبینه که ما بعد رفتن عزیز جانمون دیگه مثل قبل زندگی نمی‌کنیم، کاش تا ابد میشد کنار هم باشیم

همش فکر می‌کنم الان بابام کجاست، توی این دو سال سعی کردم خیلی گریه نکنم، ولی دیشب و چندین بار دیگه اگه گریه نمی‌کردم از حجم غم یه چیزیم میشد 

از بعد رفتن بابای مهربونم که آزارش به مورچه نمی‌رسید، چقدر دنیا یه جور دیگه ای شد

یعنی حق من از داشتن بابا همینقدر بود؟؟؟؟ یعنی زندگی همین بود فقط؟؟؟!!! کاش هیچوقت نبودش رو نمی‌دیدم

بابایی جونم، دلم لک زده برای خنده هاتون، شوخی هاتون آخ قربون شوخ بودنتون، برای بابا جان گفتناتون، برای اینکه صداتون کنم بابایی جونی، بابایی بابایی شما تا ابد بابایی مهربون منین عزیزتر از جونم چه جوری دو سال گذشت؟؟؟ 😭

این آهنگ سیاوش شمس رو قبلا که می‌شنیدم ناخودآگاه بغضم می‌گرفت، ولی از بعد رفتن بابام حتی با زمزمه‌ش اشک امونم نمیده

شاعر دنیا من اگه بودم
آغاز شعرم با کلام پدرم بود
تشنه تو صحرا من اگه بودم
آب حیاتم توی دست پدرم بود
وای اگه گندم، پوست تنم بود
اون که با دستاش منو می‌کاشت، پدرم بود
ریشه‌امو تو خاک، اگه می‌ذاشت پدرم بود

پدر جونه، پدر روحه، پدر دینه و ایمونه
پدر خسته، پدر بیزار از این دنیای دیوونه

پدر نوره، پدر امّید، پدر عشقه که می‌مونه
پدر خندون ولی گریون، از این دنیای دیوونه
از این دنیای دیوونه
از این دنیای دیوونه
از این دنیای دیوونه

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   
عزیزم خدا رحمتشون کنه خدا دلتون رو اروم کنه

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه 😞🌹

شاعر دنیا من اگه بودم، آغاز شعرم با کلام پدرم بود... بابایی جونم کجا رفتين عزيزتر از جونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خدا رحمتشون کنه الهی همنشین مولا علی علیه السلام پدره پاکشون باشن 🤲🖤

عزیزم دلتو ببر پیشه حضرت رقیه عمه جانمون ک چند روز دیگه باش شهید میشه فداشبشممم 😭🤲🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ای جانم خدا رحمتشون کنه الهی همنشین مولا علی علیه السلام پدره پاکشون باشن 🤲🖤 عزیزم دلتو ببر پیشه ...

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه 😞🌹 هیچی نمیتونه آدم رو کاملا آروم کنه، آدم به مرور سرگرم زندگی میشه، ولی اصلا یه زندگی دیگه میشه که انگار خیلی چیزا دیگه واست رنگی نداره

حتی یه روز نبوده به یاد بابام نباشم، درد فراق وقتی سراغ آدم میاد یهو وسط خنده ها، وسط خوردن غذایی که بابام دوست داشت، وقتی یادم میاد از خاطره ها و...، اینا خیلی سخته 😭

ممنون عزیزم خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه 😞🌹 هیچی نمیتونه آدم رو کاملا آروم کنه، آدم به مرور سرگرم ...

می‌دونم گله نازم ولی الان بابات بیشتر ب نماز و قرآن و دعا نیاز داره مخصوصا این شبا ب زیارت عاشورا ، براش دعا بخون بابات هم روحش شاد باشه هم دعات می‌کنه قشنگم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚