2777
2789

دوست خواهرم یه خواهرزاده داره همش میگه بیار داداشتو برای خواهرزادم  حالا امر‌وز اسم مادرمو از خواهرم پرسیده اگه دعا بگیره وقتی نیاره توی خونه از راه دورم اثر داره

من شنیدم نباید اسم مادر رو گفت جادو جنبل میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وایی از راه دورم میشه پس

حتما میشه که پرسیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

بله ميشه . جادو انواع مختلف داره . بعضياشونو بايد در معرض وزش باد قرار بدي . بعضياشونو بندازي تو آب جاري . بعضياشونو خاك كني . بعضياشونو به خورد اوني كه جادوش كردي بدي كه معمولا جادوي محبت اينجوريه . بعضي جادو ها هم هستن تو قبرستان ها بايد به قبر ها بسته بشه . و ... . با اون دوستت قطع رابطه كن . اين دوستت از هزار تا دشمن بدتره . 

حالا چیکار کنیم

نمیدونم 😐

ممنون که جواب دادی ،حالا چیکار کنیم اگه جادو کرده باشه

چون ميدوني قراره جادو كنه اثر جادوشو ميتوني از بين ببري . برو خدا رو شكر كن كه متوجه شدي . بعضي ها جادو ميكنن و آدم هيچوقت هم متوجه نميشه . نميدونه كي جادوش كرده . به خاطر اين اشتباهتون مجبوري يه دعانويس حرفه اي پيدا كني كه باطل كردن سحر بلد باشه . اگر كسي رو پيدا نكردي 40 شب نماز شب بخون . ميتوني فقط 2 ركعت بخوني . مثل نماز صبح . تو 2 ماه اين 40 شب رو تكميل كن . 40 تا 2 دقيقه ميشه . جادوش بي اثر ميشه .