2777
2789

اره خیلی راضیم

تو ارایشگاه کسی کار میکنم  بزرگ تر شدم خودم ارایشگاه میزنم انشاالله 

کمردرد و اینام وقتی اومدم خونه کارم تموم شد ورزش میکنم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
اره خیلی راضیم تو ارایشگاه کسی کار میکنم  بزرگ تر شدم خودم ارایشگاه میزنم انشاالله  کمرد ...

میشه بگی چند سالته 

و کدوم شهری 

چقد هزینه کردی برای وسیله هات و اموزش

آیا اون هزینه برگشته؟ 

اون آرایشگاهی ک کار میکنی و چجوری پیدا کردی؟ 

و چند ساله شروع کردی؟ 

اگه دوست نداری اینجا بگی درخواستم رو قبول کن

ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

کاربری دست 2 نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چند سالته  و کدوم شهری  چقد هزینه کردی برای وسیله هات و اموزش آیا اون هزینه بر ...

نه عزبزم چ اشکالی همینجا میگم

۱۶ سالمه از ۱۳ سالگی شروع کردم 

من برا کلاس  ۸ میلیو خرج کردم با وسایل بود با کمک یوتیوب و اینستا بیشتر حرفه ای شدم

پولش اره حبران شد اون ارایشگاهی که کار میکنمو چون دوستام اونجا کار میکردم منم رفتم اونجا ولی کسی بخواد تو خونه هم براش انجام میدم درامدش خیلی خوبه اگ علاقه داشته باشی

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
نه عزبزم چ اشکالی همینجا میگم ۱۶ سالمه از ۱۳ سالگی شروع کردم  من برا کلاس  ۸ میلیو خرج ک ...

مرسی عزیز دلم ❤️

مشتری هاتو چجوری پیدا کردی؟ 

از قبل میومدم اون آرایشگاه و با تو آشنا شدن؟ یا

کاربری دست 2 نفره 
مرسی عزیز دلم ❤️ مشتری هاتو چجوری پیدا کردی؟  از قبل میومدم اون آرایشگاه و با تو آشنا شدن؟ یا

هم از طریغ ارایشگاه هم دوستام میومدن با فامیلاشون استوری واتساپ اینستا دیگ یواش یواش مشتری پیدا میشه

میخوایی ناخون کار بشی؟