2777
2789
عنوان

پارک کردن در وسط کوچه 🙄

139 بازدید | 7 پست

ما ایرانی ها توی پارک کردن به شخمم ترین راننده های دنیاییم.

علتشم این قانونه که میگه خودروی پارک شده مقصر نیست وگرنه اگه مقصر بود یک کامیون بهش می مالید و اونم یاد میگرفت که جای مناسب پارک کنه!

دقیقا سر تقاطع پارک میکنه و میره😢

دقیقا وسط خیابون یهو یادش میفته بره مغازه.. همونجا ماشینو پارک میکنه و میره😢

و صد ها جای پارک نامناسب که احتمال برخورد داره و رانندگان دیگه رو دچار زحمت و وادار به فحش دادن ب امواتِ طرف میکنه   

قبول دارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

طرف تو خیابون شلوغ وسط شهر و ترافیک کنار ماشین پارک شده پارک میکنه جفت راهنما میزنه پیاده میشه میره دنبال کارش😑😑

اون وقت تویی ک پشت سرشی باید دو ساعت الاف باشی تا ماشینای لاین بغلی راه بدن بتونی رد بشی بری ☹️

صبح من میخواستم برم بیرون ، تا درو باز کردم دیدم سبزی فروش با وانت وایساده جلوی در ، آروم دنده عقب  به طرف خیابون حرکت کردم و وایسادم  تا ماشینش رو بکشه کنار ولی با پررویی کامل داد زد خب از یه گوشه کناری رد شو برو دیگه نمی بینی من کار دارم

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
صبح من میخواستم برم بیرون ، تا درو باز کردم دیدم سبزی فروش با وانت وایساده جلوی در ، آروم دنده عقب & ...

درسته. مردهای وحشی با همجنس خودشون جرات اینجوری حرف زدن ندارند. معمولا زن تنها می بینند اینجوری میکنند. یک چماق توی ماشینت بذار لازم میشه