2777
2789
عنوان

عکس از مچ دست کودک برای رشد قدی

3036 بازدید | 17 پست

پسرم  بدنیا که اومد. قدش ۴۱ سانت بود وزنشم ۱۸۰۰...

الان دوسالو پنج ماهشه قدش ۸۱ وزنشم حدود ۹۶۰۰

رو نمودار قدو وزن و دور سر هرچند پایینترین خطه ولی رو نموداره. دکتر غدد هم قبل دوسالگی دوبار بردم. سری اول زیتو کید داد.. چند ماه گفت بده گمونم ۶ ماه‌ دوباره بیار‌، دوباره که بردم دکتر گفت بازم همون تو نمودارشه‌ داروی مولتی دادو گفت دوسالگی بیار ببینم قدش به کی رفته...

کسی تجربه یی درین باره داره کمکم کنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد خودت و شوهرت چند سانته؟  من دور و برم خیلیا رو دیدم که قد تولدشون کم بوده ولی بلند قد شدن کلا میگم که نگران قد بعد تولد نباشید هربچه ای یه زمانی رشد میکنه یکی تو دوران کودکی کم کم قد میکشه یکی تو سن بلوغ یهویی خواهر خودم بعد از 20سالگی هم رشد کرد خلاصه ک ادما باهم فرق دارن ولی اگه نگرانی و دکتر بردی دیگه به خودت استرس نده انشالله قد بلند میشه

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی
داییاش و حتی دایی های خودت قدشون چقدره؟؟

باباش ۱۶۸.

داداشام ۱۷۰ دوتاشونم

دایی های خودم یکیشون ۱۶۸ بقیه شون بالای ۱۷۵.

عموشم همون ۱۶۸ اینا میشه

خودمم ۱۵۴ هستم.‌ولی عمه هاش ۱۷۰ شایدم بیشتر‌.خاله م نداره.

مامانم ۱۵۸.مادرشوهرم از من کوتاهتره چقدره نمیدونمولی فک کنم ۱۵۰-۱۵۲ باشه درشوهرمم قدشم ۱۷۵ رو گمونم داره

قد خودت و شوهرت چند سانته؟  من دور و برم خیلیا رو دیدم که قد تولدشون کم بوده ولی بلند قد شدن کل ...

قد خودمو۱۵۴ ، شوهرمم ۱۶۸.

آخه رو نمودار قد نهاییش ۱۶۵ میشه.

لاقل قد باباش بشه بچم. طفلی تو حاملگی که شانس نداشت تو شکمم همش عذاب میکشید از ۴ ماهگی شکمم سفت میشد درد زایمان داشتم . همش رو بچه فشار بود. بعدشم که یه هفته بیمارستان همش سوراخ سوراخش کردن.. بعدشم که هی آزمایشای مختلف.  بخاطر دو روز کمتر از ۳۷ هفته ۴،۵ بار آز تیرووید فقط داد.

خدا کنه به عنوان مادر کوتاهی در حق بچم نکنم و زندگی خوبو سالمی داشته باشه. 

نمیدونم دکتر ببرم‌ هورمون لازم باشه مضر نیس؟؟ عکس برداری خودش دوباره عوارض داره. میترسم  میگم از طرفی قد بلند مهمه یا‌سلامتیش..

ای کاش یکی بود یکن راهنماییم میکرد

باباش ۱۶۸. داداشام ۱۷۰ دوتاشونم دایی های خودم یکیشون ۱۶۸ بقیه شون بالای ۱۷۵. عموشم همون ۱۶۸ اینا ...

ببین پس خیلی خانواده بلند قدی نیستید.انتظار خیلی زیادی ازش نداشته باش.ولی خواهرم پرستاره.بیمارستان اطفال.نوه عمم رو خودش برد پیش دکتر غدد به مامان باباش گفت این بچه کوتاه مونده چرا به فکرش نیستبد.خودش بردش و آمپولای هورمون رشد غد هم براش زد.قدش یهوو چند سانت بلند شد.حداقل یه دختر با قد متوسط شد.خواهرم همیشه میگه هر واکسن و آمپولی که میاد اولاش مردم نسبت بهش گارد میگیرن.یواش یواش استفادش میکنن.این آمپول رشد قد هم همبنه.اطراف من خیلیاااا زدن هیچیشونم نشده نگران نباش عزیرم.

.                                       
قد خودمو۱۵۴ ، شوهرمم ۱۶۸. آخه رو نمودار قد نهاییش ۱۶۵ میشه. لاقل قد باباش بشه بچم. طفلی تو حاملگی ...

عزیزم الهی که بچت در کمال سلامتی وآرامش به رشد ایده آل برسه

درکت میکنم مادر بودن که سختهواقعا برای هرچیزی آدم استرس داره.

تحت نظر متخصص باش ان شاءالله که بهترینها براتون اتفاق بیوفته.

منم پسرم قد و وزنش رو نمودار قرمزه  بردم پیش فوق تخصص غدد  آزمایش وعکس از مچ دست انجام شد.

الانم دارو داده