2777
2789

مادرم اینا تو یه باغ ویلا سرایدارن بعد من دیشب رفتم خونشون امروز از بنگاه خریدار اومده بود ک ببینه باغو بعد زنگو زدن داداش ۷ سالم درو باز کنه 

دوتا سگ دارن ک برای دختر صاحب باغه انقد این سگا کثیفن ک داداشم چندوقت پیش برده بودشون دامپزشکی کرم زده بودن اصلا براشون مهم نیست سگا امروزم دختره سگارو باز کرده بود تو حیاط داداش کوچیکم ک رفت درو باز کنه ببینه کیه سگا جفتشون رفتن سمت داداشم بعد داداشم ترسیده رفته کنار سگا از در رفتن بیرون داداشم داد زد ک سگا فرار کردن دختره اومد بیرون انقد جیغ زد دادو بیداد کرد ک بگیرینشون ما هممون رفتیم تو کوچه دنبالشون رفته بودن ته کوچه بعدش گرفتیمشون اوریدم 

اگ خوندین بگین بقیشو بگم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ی جیگری ریپ بزنه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

پولدار بودن این نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بعد رسیدیم جلو در دختره لخت با یه ساحلی اومده بود بیرون جیغو داد میکرد ک براچی درو باز کردین اگ گم میشدن بیچارتون میکردم ولتون نمیکردم زبون ادم حالیتون نمیشه انقد جیغ زد ک داشتیم منفجر میشدیم ولی چیزی نگفتیم با اینک مقصر نبودیم مشتری خودشون اومده بود در زده بود الان حالم خیلی بده رو دلم یهدچیزی سنگینی میکنه

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
بعد رسیدیم جلو در دختره لخت با یه ساحلی اومده بود بیرون جیغو داد میکرد ک براچی درو باز کردین اگ گم م ...

این ترشیده شده از عقدس

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
بعد رسیدیم جلو در دختره لخت با یه ساحلی اومده بود بیرون جیغو داد میکرد ک براچی درو باز کردین اگ گم م ...

خب اکثر اونایی که پولدارن به خودشون این احازه رو میدن با زیردستشون هر جور میخوان حرف بزنن