2777
2789
عنوان

ب بدیمن بودن خونه اعتقادی دارین؟

285 بازدید | 24 پست

من نداشتم. چون از وقتی ازدواج کردم حدود 5 سال تو یک خونه بودم، واقعا همه چی خوب بود. ی عالمه طلا خریدم، هميشه پول بود همیشه رستوران کافه فلان

بعد ک جابجا شدیم، الان 1ساله خونه جدیدیم

واقعا تو این یکسال همش دارم میگم ماه بعد دیگه اوکی میشیم، ماه بعد دیگه پول میاد دستمون، ماه بعد اقساط تموم میشه، اما همینطوری 1سال گذشته!!! 

خیلی اعصابم خورده 

ضرر نداشتیما، فقط با اینکه حقوقمون بیشتر شده، اما هرچی داریم میره پای قسط و خرج خونه. پولمون بی برکت شده. هیچ چی نمیمونه اضافه ک تفریح بریم یا رستورانی چیزی

نظر شما چیه

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

استارتر حلالم کن 

دوستان یه آزمایش مهمی دادم 🥲

توروخدا خواهرانه میشه دعا کنید جوابش خوب باشه و مشکلاتم به بهترین شکل ختم بخیر بشن .الهی آمین 

خدا رحمش به بچم بیاد

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بخاطر گرونی هاس

خب حقوق مام زیاد شده

درحالی ک این منطقه ک اومدیم قیمتاش خیلی با منطقه قبلیمون فرق میکنه و کمتره

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
خونه از وارث خریدید؟

نوالا. اجارس، نخریدیم. صابخونه ام دوتا خونه داره. خودش یجا دیگس

حتی خودشم امسال خونه رو برا فروش گذاشت،3 ماهه هیچکس در این خونه رو نزده! 

به سنگین بودن جو بعضی خونه ها اعتقاد دارم اما اینی ک شما گفتی طبعیه همه بعد خرید خونه تو مزیقه هستن& ...

نخریدیم. اجارس