2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا

بله عزیرم من توسیستم بودم الانم پسرم نهم میره تو یکی از همین مدارس هست که تا چند سال پیش نمونه دولتی بوده

الان همه شون جمع شدن

ولی خب اغلب با همون دبیرها و همون سبک کار میکنن و اکثرا مدارس قوی هستن ولی خب واقعیت اینه مدرسه نمونه دولتی در این مقطع نداریم

اولین ملاک ثبت نام این مدارس مثل تمام مدارس دولتی شده محل سکونت که تو محدوده باشید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

هفتم که دیگه نمونه دولتی نداره؟ فقط تیزهوشان داره که امتحانش اول تیر بود تموم شد 

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

سلام چند روز دارم مطالب نمونه رو میخونم و میبینم اطلاعات خیلی غلطی رد و بدل شده، من از مدارس مشهد میگم، مدارس امام رضا مقطع دبیرستان( بقیه مقاطع و‌ مطلع نیستم) آزمون ورودی بسیاااار سخت داره و بعد مصاحبه سختتر دوتا مدرسه داره یکی خیابان فرهاد سجاد و دیگری خواجه ربیع، مدارس فرهاد گرونه و احتیاح به محدوده زندگی نداره ولی خواجه ربیع فقط باید در محدوده باشید که ثبت نام اولیه انجام بشه و شهریه خیلی کمتری هم داره دوم مدارس سمپاد ( تیزهوشان) که اونم امتحان ورودی سختی داره و هرکسی قبول نمیشه معمولا ، و سوم مدرسه نمونه دولتی هست که یکی دو سال مقطع دوره اول همه هیات امنایی شدن، مثل مولوی، اشراقی و... به جز دبیرستان نمونه دولتی مطهری که آزمون و مصاحبه شفاهی داره دو سال آخر دبیرستان باید در تبادکان درس خونده باشی و کارنامه هر دوسال خیلی خوب باشه و یک خوب هم اگر باشه قبول میکنن، ولی امتیازت کم میشه، لوح و مقام فقط با مهر ناحیه آموزش و پرورش( احکام، قرآن، مداحی، ورزشی، المپیادی) هم باعث بالارفتن امتیاز میشه، و تقریبا نیمه تیر مصاحبشه،، در مشهد فقط نمونه دولتی مطهری و یک نمونه دولتی دیگه اگر اشتباه نکنم دبیرستان برزگر وجود داره بقیه همه شدن هیات امنایی. مدرسیه انرژی اتمی هم یک مدرسه غیرانتفاعی با سطح علمی بالا و دارای آزمون ورودیه . با آرزوی موفقیت برای همه ی بچه های ایران زمین... اینا اطلاعات مدارس دبیرستان دوره اول بود

چشم ما روز قیامت به پر قنداقه است
سلام چند روز دارم مطالب نمونه رو میخونم و میبینم اطلاعات خیلی غلطی رد و بدل شده، من از مدارس مشهد می ...

عزیزم در مورد مدرسه مصلی نژاد دوره اول متوسطه اطلاع دارین که چطور دانش آموز میگیرن؟ شرط محدوده سکونت داره؟

عزیزم در مورد مدرسه مصلی نژاد دوره اول متوسطه اطلاع دارین که چطور دانش آموز میگیرن؟ شرط محدوده سکونت ...

مصلی نژاد دوره اول  مصاحبه و شرط معدل، و جز مدارس نمونه دولتیه, و بله محدوده شرطه، خیلی هم سخت میگیرن

چشم ما روز قیامت به پر قنداقه است