2777
2789
عنوان

جزوه های وپکیج های دانشجوهای پزشکی خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 18 پست
بله خودمم شک داشتم بخرم یانه  اما یعنی رضایت هاشونم فیک هست

خب اره برداشتن یه مشت دوست و رفیق پیام دادن و اسکرینش گذاشتن تو کانالشون 

خیلییی از مراجعام همین اشتباهو کردن ، کلیی پول دادن به دانشجو های پزشکی و همش الکی بود ، چون اونا دانشجو هستن و معلوم نیست جزوه هاشون چجور باشه 

وقتی این همه کتابای خوب هست چرا جزوه های اونا ؟؟

خب اره برداشتن یه مشت دوست و رفیق پیام دادن و اسکرینش گذاشتن تو کانالشون  خیلییی از مراجعام هم ...

دقیقا یعنی خیلی خیلی ازتون ممنونم که کمکم کردین خیرببینین

الان که دارم فکرمیکنم کتاب های خیلی سبز گاج اینا زیرنظر چنداستادکه سالیان سال درس خوندن ولی اوناصرفا یه دانشجو پزشکی هستن 

خیلی ممنونم ازتون❤️🥺

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا یعنی خیلی خیلی ازتون ممنونم که کمکم کردین خیرببینین الان که دارم فکرمیکنم کتاب های خیلی سبز گ ...

فدات بشمم 😍❤

اره خب وقتی کتاب خیلی سبز و این جیزا گذاشتن چرا ادم پولشو بده برای جزوه های الکی دانشجو

فدات بشمم 😍❤ اره خب وقتی کتاب خیلی سبز و این جیزا گذاشتن چرا ادم پولشو بده برای جزوه های الکی دانش ...

خدانکنه🥲😘

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱