2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا رو شکر درد پریودیم گرفت شدید مثکه دارم پریود میشم 

همسایه مادرشوهرم ۴ماه بارداربودنمیدونست چون هرماه پریودهم میشدحالت تهوع گرفت فکرکردمعده دردگرفته بعداون رفت ازمایش فهمید۴ماه حاملست

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
همسایه مادرشوهرم ۴ماه بارداربودنمیدونست چون هرماه پریودهم میشدحالت تهوع گرفت فکرکردمعده دردگرفته بعد ...

میشهههه حالا استرس ندی خاااااهررررررر😂🤣دیگه کاندوم گذاشتم که پاره شد اورژانسی خوردم خونریزیم کردم بعدش ترشحات تخمکگذاریم داشتم الان باز دارم پریودم میشمدیگه اگه حامله باشم اون بچه حتما پیغمبری چیزی میشه قسمته که به دنیا بیاد 😂😂😂♥️🌸🤣

میشهههه حالا استرس ندی خاااااهررررررر😂🤣دیگه کاندوم گذاشتم که پاره شد اورژانسی خوردم خونریزیم کردم ...

اهاببخشیدعزیزم فکرکردم دلت بچه میخوادخواستم امیدوارت کنم اورژانسی خوردی خونریزی داشتی که تموم شدبعدعزیزم اورژانسی سعی کن سالی یباربخوری برات ضررداره.بازم شرمنده  

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
اهاببخشیدعزیزم فکرکردم دلت بچه میخوادخواستم امیدوارت کنم اورژانسی خوردی خونریزی داشتی که تموم شدبعدع ...

دشمنت شرمنده نه عزیزم خدا نکنه میدونم اینجا خیلیا میخوان بچه دار بشن و سالها تلاش میکنن . اره الان دارم به عوارضش پی میبرم یکیش پریود دردناک 

از صبح درد پریود گرفته دلم درد میکنه پاهام بی حس شده تازه الان یه قطره خون اومدبعد اینهمه ساعت