2777
2789
عنوان

سلام یه آقایی اومده خاستگاری خیلی دو دلم.

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 36 پست

موقعیت خانوادگیتون چطوره؟ کیس بهتری براتون پیدا میشه؟ اگر خیر...میتونید بهش فک کنید و بدون سنتون مناسب هست و الانم توی دانشگاه کم کیس ازدواج پیدا میشه و بعدشم میخوای با دانشجو ازدواج کنی و با معلم نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون دلیل رد نکن وگرنه شاید همیشه یه گوشه ذهنت بمونه بگی شاید اون خواستگار اولم خوب بود یکم باهاش آشنا شو بعد اگه دلیل محکمی داشتی رد کن 

اگه قصد ازدواج نداشتی از اول نمیدیدیش

یه موقع هایی همه دوراتم میزنی ولی اولی از همه بهتر بوده

ما فکر می‌کردیم تو دانشگاه حتما کیس مناسب پیدا می‌کنیم ولی بعد از 4 سال همگان دست خالی فارغ التحصیل شدیم 

حتما بررسی کن و ارتباط داشته باش تا شناخت نسبتا خوبی پیدا کنی بعد تصمیم بگیر 

شاید ی نفر تو سن کم بهترین خواستگار رو داشته باشه نه الکی زود قبول کن نه الکی و زود رد کن 

کاملا بررسی کن بعد تصمیم بگیر 

خودمم همینو میگم حوصله دردسر ندارم فقط بقیه یه مقدار گیر دادن گیج شدم

البته اینم بگم یعنی از زمانی که به یه پسر بله بگی دردسرهات شروع میشه امکان نداره یه ازدواج بدون دردسر و اختلاف و بدون ناراحتی باشه  همیشه که گل و بلبل نیس فک کن کلی درس داری امتحان داری باید نازو اداهای آقای همسر و خانوادشو و زور گوییهاشونو  هم تحمل کنی  با هر قهرو آشتی  و تنشی کلا تمرکزت بهم میریزه اعصابت بهم میریزه  و تهش دور از جونت با خودت میگی چه غلطی کردم که ازدواج کردم گاهی ممکنه یکی تو چنین شرایطی اصلا قید درس خوندنو بزنه و ممکنه بگی   کاش مجرد میموندم و درسمو با خیال راحت و با آرامش و بدون مزاحم  میخوندم 

بدون دلیل رد نکن وگرنه شاید همیشه یه گوشه ذهنت بمونه بگی شاید اون خواستگار اولم خوب بود یکم باهاش آش ...

نمیدونم چه کنم، اولش که اصلا نمی خواستم ببینمش هر دو ثانیه زنگ میزدن اعصابمو بهم ریخته بودن اما وقتی دیدمش دو دل شدم🤦‍♀️

۱۴۰۳/۴/۲۳