2777
2789

من چند ماه پیش از فروشگاه دوتا بسته چای خریدم ولی اصلا روشو نخوندم وقتی اومدم خونه یکیش باز کردم دوتا قاشق دم کردم بعد دیدم ای وای این چای عطری هست منم اصلا دوست ندارم خلاصه اون چای رو ریختم بعدش مادذشوهذم اومد خونمون گفتم اینحور شده میخای تو بی ی بجاش برام چای ساده بخری گف نه منم دوست ندارم از این چای و حالم بد میشه خلاصه من اینارا گذاشتم کنار گفتم موقع محرم میبرم تو خیمه محل بعنوان نذری ..الان دیشب دوتا بسته چایی رو بردم دادم نادرشوهرم گفتم ببرید تو خیمه امروز میگه ما یکیشو بردیم اون یکی رو خودمون برداشتیم ،😐انق بدم اومد از کارشون 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

شما ثواب نذر رو بردید و ایشون کار غیر اخلاقی کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نباش

اخه من اون دوتا بسته چایی رو نذر سلامتی کرده بودم 😐

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

شاید اون موقع چون گفتی به جاش چای ساده بده گفته دوست ندارم

بعدا فکر کرده مفت باشه کوفت باشه

😁😁😁😁

شما که نمی خواستی دیگه بهش فکر نکن

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
نه خوب نیاز نداشتی ک اون خوشش اومده برداشته

من اون موقع گفتم ازم بخر بجاش برام چایی ساده بخر ولی گف نهههه من بدم میاد از. این چای...

بعدم من اونو نذر سلامتی کرده بودم 😐

کارشون درست نبوده ولی حالا شما که لازم نداشتید چه فرقی میکنه کی ببره 

خب من نذر کرده بودم...بعدم مادرشوهذم که نیازمند نیس من اون موقع گفتم بخر ازم بجاش برام چای ساده بخر گف نه منم خوشم نمیاد از این چای