2777
2789
عنوان

دوستم داشت کار دست خودش میداد😐

203 بازدید | 9 پست

بچها منو دوستم ۱۰ سالی میشه که دوستیم،دوست که نه خواهر بودیم،من خیلی بهش میرسیدم،من ادم اجتماعی بودم ولی اون نه،اخلاقشو درست کردم رفتارشو اصلا بلد نبود با ادما خوب رفتار کنه متین باشه،رفت دانشگاه،دانشگاهامون جدا بود،وقتی رفت تو جامعه کلا اخلاقش تغییر کرد منم شکایتی نداشم چون تازه وارد جامعه شده بود و قبلا محدود بود،با ی پسری اشنا شد از طریق دوست من،منم پسررو میشناختم اینا ی هفته خرف زدن دگ کات.تا اینکه امسال پسره پیداش شد .وقتی میرفتن بیرون زنگ میزدن به من.دوستم پیشش گف ب کیمیا زنگ نزن اون ادم نیس قط کن،به شوخی گف ولی ب من برخورد گفتم چرا پیشش اینطوری گفتی.

چند روز بعد پسره اومد ب من گفت من میخوام مهاجرت کنم دوستت ول کنم نیست یجور بهش بفهمون من موندنی نیستم.دوستم خیلی داشت بهش نزدیک میشد منم گفتم این ی کاری دست خودش میده بهش گفتم فلانی داره میره.اونم گف خاک برسرت به دوست پسر منم رحم نکردی.

منم گفتم خودم بزرگت کردم حالا ب من همچین حرفی میزنی متاسفم واست.

من ادم محدودی نیستم.ولی این پسره موندنی نبود که هیچ،گردن بگیر هم نبود من میخواسم به دوستم بفمونم کارش اشتباه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.