2777
2789

این پیرهن بلندا که شبیه ساحلیه و با کفش اسپرت میپوشن

بعضیا پالختی میپوشن

زشته من زیرش جوراب شلواری بپوشم؟؟

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خودم میپوشم

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
پس چی بپوشم

کفش زنونه یا راحتی  اگه داری

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
با کفش اسپرت خوبه؟

عاره با کفش اسپرت پوشیدم چون جوراب پام بود 

ولی اگه میخای پاهات لخت باشه صندل بپوش 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
کفش زنونه یا راحتی  اگه داری

نه من کلا کتونی پوشم😅

ولی دیدم که با اسپرت میپوشن بلاگرا

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

عاره با کفش اسپرت پوشیدم چون جوراب پام بود  ولی اگه میخای پاهات لخت باشه صندل بپوش

اره اینطوری بهتره مرسی

نه من کلا کتونی پوشم😅 ولی دیدم که با اسپرت میپوشن بلاگرا

اصلا ساحلی با کتونی و جوراب شلواری مچ نیس

چون خودم اسپرت پوشم و شدیدا رو تیپ حساس میگم

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
اصلا ساحلی با کتونی و جوراب شلواری مچ نیس چون خودم اسپرت پوشم و شدیدا رو تیپ حساس میگم

ساحلی نیستا اون پیرهن بلندا استین دار از جنس کنفه

جلو بسته