2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی امن هستش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم و مشکل داشتید باید اقدام کنی ببینی باردار میشی اصلا یا نه.... بعد تو مثلا ۳۵ سالگی که هزار تا ...

رفتم کلی ازمایش دادم جوابش اخر هفته میاد با حرفات موافقم ببینم چیکار میشه کرد

استارتر ب نظرمنم اول برو دکتر آزمایش و سنو بده ببین دور از جون مشکلی نباشه شوهر منم اولش قبول نمیکرد الان ی ساله اقدامم نمیشه🥲حالا همش بهم میگه چرا نمیشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
رفتم کلی ازمایش دادم جوابش اخر هفته میاد با حرفات موافقم ببینم چیکار میشه کرد

اصلا از دست نده مامان جوون تر هم برای بچه بهتره ایم مردا فکر می‌کنند همه چیز باید رو مدار میل اونها باشه و شرایط ما رو در نظر نمی‌گیرند 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من تنبلی تخمدان دارم . میتونم‌با ابن آز بفهمم بچه دار میشم یانه؟  هزینش چقدره‌ ؟ هر آزمایشگاه ...

این تو تنبلی تخمدان خیلی بالا نشون داده میشه عزیزم ولی همون رنج بالاش هم اگه پایین باشه بله 

استارتر ب نظرمنم اول برو دکتر آزمایش و سنو بده ببین دور از جون مشکلی نباشه شوهر منم اولش قبول نمیکرد ...

بیا یکی دیگه مثل من 

درد بزرگتر اینه که اگه اون مشکل داشته باشه نمیشه فهمید