من و همسرم به هیچ عنوان نمیخوایم بچه دار شیم اما به دلیل مشکلات پزشکی من نمیتونم از هیچ نوع قرص و امپولی استفاده کنم ، iud هم که شنیدم تا قبل یبار بارداری انجام نمیدن درسته؟
جلوگیری طبیعی اگه با دقت انجام بشه خطا نمیده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی دارم برای دومی هی مدام گفت نه گفت نه بخدا اولی هم ۵ سال البته هر دو نمیخواستیم ولی بعد ۵ سال که من میخواستم با اکراه راضی شد الان بچم تنهاست هر کار کردم خودش رو تو کار غرق کرد و شرایط اقتصادی رو بهانه کرد گرچه ما وضعمون بد نیست نسبتا الان من یه مشکل برام پیش اومده از دستش ناراحتم یه دنیا اللن راضی شده ولی نگرانم باردار نشم 😪😭😭😭
اره دیگه من دوماه پیش شیتشو مغزیش دادم بیا بچه بیاریم یه روز راضی شد از فرداش گفت دیگه حرفشو پیش نکش
اگه یه روز راضی شد بعد گفت نه پس حامله شی هم همه رو بندازی وسط خصوصل خانواده خودش نه خانواده خودت دیگه راضی میشه ولش کن این بعد تو که تو سراشیبی افتادی میفته تو عجله ولی ممکنه دیگه فایده نداشته باشه