2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی امن هستش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 160 پست
اخه میدونی چیه؟ من باردار شم تا منو نبره سقط کنم ول کن نیس من از این جهت بیشتر میترسم

بعده‌ای براش عوارض سقط رو بگو که چقدر برای بدن خانم بده تا کوتاه بیاد 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم میگه یا من یا بچه میگه تو خونه ای که بچه باشه من نمیام در این حد بدش میاد🤐 حالا من خودم دوس ...

ای وای اینطور نمیشه که دخترعموی شوهر من بنده خدا شوهرش بچه دوست نداشت خیلی سختی کشید تا شوهرش راضی شد بنده خدا توی ۴١ سالگی بچه دار شد 

والا اینا خودشون تاریخ انقضا ندارن تا لب گورم میتونن بسازن عین خیالشون نیست

اره دیگه من دوماه پیش شیتشو مغزیش دادم بیا بچه بیاریم یه روز راضی شد از فرداش گفت دیگه حرفشو پیش نکش

الان کوچولو نداری؟

یکی دارم برای دومی هی مدام گفت نه گفت نه بخدا اولی هم ۵ سال البته هر دو نمی‌خواستیم ولی بعد ۵ سال که من میخواستم با اکراه راضی شد الان بچم تنهاست هر کار کردم خودش رو تو کار غرق کرد و شرایط اقتصادی رو بهانه کرد گرچه ما وضعمون بد نیست نسبتا الان من یه مشکل برام پیش اومده از دستش ناراحتم یه دنیا اللن راضی شده ولی نگرانم باردار نشم 😪😭😭😭

من خودم نمیتونم قرص بخورم 

شوهرمم از کاندوم خوشش نمیاد 

تازه تو عقدم 

و روشمون طبیعی عه 

حواسمون هست دیگه 

ب شوهر بستگی داره البته 

من شنیدم پیشاب درصورتی خطرناکه 

ک بین دو انزال ادرار نکنی 

پشت سرهم رابطه باشه 

و اسپرم قبلی با پیشاب بیاد

واقعا؟ 

ما الان تقریبا ده ساله جلو گیرمون طبیعیه خدا رو شکر تا الان که اتفاقی نیفتاده اگه همسرت حواس جمعه مشکلی پیش نمیاد 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اره دیگه من دوماه پیش شیتشو مغزیش دادم بیا بچه بیاریم یه روز راضی شد از فرداش گفت دیگه حرفشو پیش نکش

اگه یه روز راضی شد بعد گفت نه پس حامله شی هم همه رو بندازی وسط خصوصل خانواده خودش نه خانواده خودت دیگه راضی میشه ولش کن این بعد تو که تو سراشیبی افتادی میفته تو عجله ولی ممکنه دیگه فایده نداشته باشه

بستگی به بدن داره احتمالش کمه ولی خب ریسکه 

بعضیا ک تو دوران دوستی هم بدون کا ن د و م رابطه دارند😅😅هیچی شونم نمیشه مثل دوست خودم   هنوزم ک ازدواج کردند راه جلوگیری شون اینه بچه ام ندارند چندساله 

ولی خب ریسکه ریسککک

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️