2777
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی امن هستش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 160 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو دقیق نمیدونم به هر حال احساس اونو ندارم ولی میدونم کلا حواسش هست...البته من خیلی هات نیستم که ...

خب پیش آبو چطوری کنترل کنه؟🤣 من خودم بعد از ۴ سال جلوگیری طبیعی باردار شدم قبل بچه ی اولم هم ۴ سال جلوگیری طبیعی داشتم تا اقدام کردیم و بچمو باردار شدم دیگه مطمن بودم که ایول روش من همینه این رو من جواب داده در حالیکه امسال این اتفاق برام افتاد

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
دکتر اشنا پیدا کنید لوله هاتو ببند یا شوهرت وازکتومی کنه دوسته من بعده سزارینه دوم ب دکتر گف لوله ها ...

من یه مشکلی که دارم به خاطر کبدم نمیتونم قرص ضد بارداری بخورم دکترم گفت ممکنه بعد از عمل تازه اونم اگه اجازه بدن ممکنه درد و خونریزی های شدید پیدا کنی که درصدش هم بالا هست بعد باید قرص جلوگیری بخوری که اونم نمیتونی مجبوری رحمت رو کلا در بیاری حالا قرار شده شوهرم اگه بشه ببنده

خب پیش آبو چطوری کنترل کنه؟🤣 من خودم بعد از ۴ سال جلوگیری طبیعی باردار شدم قبل بچه ی اولم هم ۴ سال ...

پیش آبش فکر کنم خطری نداره وگرنه تو این ۱۵ سال باید یه اتفاقی می افتاد 😅😄

همسرم از بچه متنفرههه 🫣 میگه یعنی ده ملیاردم بدن بهم بچه نمیخوام

غلط کرده مگه فقط نظر اونه 😑😑😑 شوهر منم گنده گوز بازی در می‌آورد حالا درست شده که فهمیده فرصت ها رو به اتمامه ولی ممکنه نشه به راحتی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
چرا نشی تو کار خدا نه نیار

همسرم میگه یا من یا بچه

میگه تو خونه ای که بچه باشه من نمیام در این حد بدش میاد🤐 حالا من خودم دوس دارما اما چون همسری نمیخواد منم بیخیال شدم