2777
2789
عنوان

موکت بندی خانه 🏡 میآید کمک🚶😍

202 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها به نظرتون همه موکت های خونه یک رنگ باشه قشنگ تره یا ن مثلا پذیرایی جدا اتاق رنگش جدا آشپزخانه جدا 

و اینکه خونه اصلا پله نداره همه یکدسته 

ممنونم ازتون💖

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک رنگ قشنگتره

عزیزم پذیراییم طوسیه تمش اتاق سفید آبی آشپزخانه کابینت کرم قهوه ای 

ب نظرت طوسی روشن بگیریم ؟

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
یک رنگ البته  ولی تو دوس داری برا اتاقت با همون رنگ یه طرح دیگه بزن

میخوام ساده ساده باشه اتاقم آبی سفیده 

پذیرایی طوسی 

آشپزخانه کابینتش قهوه‌ای کرم

عزیزم پذیراییم طوسیه تمش اتاق سفید آبی آشپزخانه کابینت کرم قهوه ای  ب نظرت طوسی روشن بگیریم ؟

طوسی رنگ خنثی هست و به همه رنگی میاد ولی پذیدایی طوسی هست یهرنگ دیگه بگیر که طوسی خنثی کنه مثل شکلاتی _ کرم یا .... نسکافه ای هم قشنگه

از من همش موکت پالاز طوسی چون کلا ست خونم طوسی سفید و کرم هست 

منم طوسی رنگه مبلم میز تی وی و کاغذ دیواری و 

اتاقم ولی سفید آبی هست طوسی میاد بهش همرو بزنم ؟

طوسی رنگ خنثی هست و به همه رنگی میاد ولی پذیدایی طوسی هست یهرنگ دیگه بگیر که طوسی خنثی کنه مثل شکلات ...

رنگ چوبام طلایی هست 

و فرشم طوسی یکم سرمه ای توش کار شده و چندتا هم گلدون درختچه بزرگ و قشنگ

از من همش موکت پالاز طوسی چون کلا ست خونم طوسی سفید و کرم هست 

هنه خونتون پالاز موکته؟ فرش ندارین؟ چون روی پالاز موکت میگن فرش نمیشه بندازی

من الان خونم از این موکت نازکاست که یه کم خراب شده پالاز دوست دارم ولی میگن نمیشه روش فرش پهن کنی

مدل مبلا و سبک خونم بدون فرش هم نمیشه