_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 عنوان موکت بندی خانه 🏡 میآید کمک🚶😍 202 بازدید | 18 پست سلام بچه ها به نظرتون همه موکت های خونه یک رنگ باشه قشنگ تره یا ن مثلا پذیرایی جدا اتاق رنگش جدا آشپزخانه جدا و اینکه خونه اصلا پله نداره همه یکدسته ممنونم ازتون💖 فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 1402/04/28 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barankhodayi عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7599 یک رنگ البته ولی تو دوس داری برا اتاقت با همون رنگ یه طرح دیگه بزن مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 یک رنگ قشنگتره عزیزم پذیراییم طوسیه تمش اتاق سفید آبی آشپزخانه کابینت کرم قهوه ای ب نظرت طوسی روشن بگیریم ؟ فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 یک رنگ البته ولی تو دوس داری برا اتاقت با همون رنگ یه طرح دیگه بزن میخوام ساده ساده باشه اتاقم آبی سفیده پذیرایی طوسی آشپزخانه کابینتش قهوهای کرم فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
reyyaan عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 841 عزیزم پذیراییم طوسیه تمش اتاق سفید آبی آشپزخانه کابینت کرم قهوه ای ب نظرت طوسی روشن بگیریم ؟ اره قشنگ میشه
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 اره قشنگ میشه ممنونم عزیزم فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
miss_kh22 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 962 از من همش موکت پالاز طوسی چون کلا ست خونم طوسی سفید و کرم هست
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 9728 عزیزم پذیراییم طوسیه تمش اتاق سفید آبی آشپزخانه کابینت کرم قهوه ای ب نظرت طوسی روشن بگیریم ؟ طوسی رنگ خنثی هست و به همه رنگی میاد ولی پذیدایی طوسی هست یهرنگ دیگه بگیر که طوسی خنثی کنه مثل شکلاتی _ کرم یا .... نسکافه ای هم قشنگه
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 از من همش موکت پالاز طوسی چون کلا ست خونم طوسی سفید و کرم هست منم طوسی رنگه مبلم میز تی وی و کاغذ دیواری و اتاقم ولی سفید آبی هست طوسی میاد بهش همرو بزنم ؟ فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 طوسی رنگ خنثی هست و به همه رنگی میاد ولی پذیدایی طوسی هست یهرنگ دیگه بگیر که طوسی خنثی کنه مثل شکلات ... رنگ چوبام طلایی هست و فرشم طوسی یکم سرمه ای توش کار شده و چندتا هم گلدون درختچه بزرگ و قشنگ فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
_شـکـوفـه_ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 1523 همشون یکرنگ قشنگتره ممنونم جانم💖 فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐
دخترمرداد۶۸ عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7271 از من همش موکت پالاز طوسی چون کلا ست خونم طوسی سفید و کرم هست هنه خونتون پالاز موکته؟ فرش ندارین؟ چون روی پالاز موکت میگن فرش نمیشه بندازیمن الان خونم از این موکت نازکاست که یه کم خراب شده پالاز دوست دارم ولی میگن نمیشه روش فرش پهن کنیمدل مبلا و سبک خونم بدون فرش هم نمیشه