2777
2789
عنوان

آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا شلوغش کردی گریت چی بود با تو ک نبود درسته کارش بد بود ولی ضعفت ابروتو برد

نمیدونی چیکار کرد سرهیچی یه قیامتی بپا کرد 

من اعصابم بهم ریخت که چرا باید بین این همه مرد شوهرمن اینجوری باشه 

شوهر خواهرم عین خیالش نبود پسرش دعوا می‌کرد 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

الان فشار بنایی فیل رو از پا در میاره

حتما روش خیلی فشاره به بقیه بگو خسته است و فشار روش زیاده خودتم زیاد پیگیر نشو کمکش کن این روزا بگذره

ماهم این روزا رو گذروندیم

و خدایی که بشدت کافیست......
من به همین دلیل مدت ها با همسرم خونه فامیل خودم نمیرم. فقط خونه فامیل اون. که اگه هم ابرو ریزی بشه ب ...

منم نمیخام خونه فامیلم بیاد پدرو مادرم اصرار میکنن

من اصن بهش نگفته بودم مهمونیه

مامانم زنگش زده بود

چرا خب باید اینجوری باشه

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

عیب نداره به مادرت بگو به خانوادت بگه برا بنایی خسته بوده سر وصدا بچه هاعصبیش کرده ناراحت نباش مردا رفتارشون قابل پیش بینی نیست یه دفعه می بینی کاری که نباید می کنن بعدا پشیمون میشن الان به رو خودشم نیاره ولی خودشم ناراحت خواهد بود از رفتارش

به خاطر اعتیادش هم هست  بچه آن چند سالشه

۶ سالشه 

چرا با بچه اینکارو کرد غرورش رو شکست دوتا بچه بودن‌لازم به این کارا نبود از لحاظ روحی مشکل داره شوهرت

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عیب نداره به مادرت بگو به خانوادت بگه برا بنایی خسته بوده سر وصدا بچه هاعصبیش کرده ناراحت نباش مردا ...

همه خودشون میگفتن 

اصلا به رو خودش نمیاره چه غلطی کرده 

دست پیش گرفته پس نیفته 

چرا با بچه اینکارو کرد غرورش رو شکست دوتا بچه بودن‌لازم به این کارا نبود از لحاظ روحی مشکل داره شوهر ...

دیونه اس

برای دختر خاله ی منم پیش اومد یکبار  البته شر رو خودش درست کرد  خودش و شوهرش رو از چشم ه ...

شوهرمن از این شاهکارا زیاد داشته ولی سر بچه نه 

این سری سربچه بیخودی دعوا درست کرد