2777
2789
عنوان

ابروهامو فیبروز کردم پهناش زیاد شده🥴ببینید عکسشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱و۷۰۰ دادم ۵۰۰ هم گفته اگر ترمیم لازم داشت بعد از ۳۰تا۴۰ روز نه اولین باره ،دوستم انجام داده بود ب ...

جنس پوست دوستت چیه؟

من پوستم چربه دودلم که انجام بدم یا نه میترسم بعد یه مدت مثل سایه بشه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
جنس پوست دوستت چیه؟ من پوستم چربه دودلم که انجام بدم یا نه میترسم بعد یه مدت مثل سایه بشه

دوستم پوستش چرب نیست معمولیه

منم یکم پوستم چربه میترسم پاک شه🥴

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
اصلا پهن تیست خیلی خوبه بخ چشماتم میاد شاید عادت نداریر منم دوساعت دیگه وقت گرفتم برم میکرو کنم ایف ...

عزیزم فیبروز انجام دادی؟چطور شد؟

عزیزم فیبروز انجام دادی؟چطور شد؟

سلام بله نانو گلد انجام داد برام زیاد دوسش ندارم ولی 

هم پررنگه هم حالت بالاشو دوست داشتم یکم شکستگی مثل هشتی بده ولی گرد دراورده اینم بگم که ابروی خودمم گرده کاملا طبیعی دراورده ولی چون خودم با مداد حالتش میدادم اینطوریه عادت ندارم 

بهش گفتم گفت تو ترمیم درستش میکنم یه ابرومم باریکتر از اون یکیه 

کلا خورد تو ذوقم 

بن مژه ولی برام زد یکم ضخیم تر زد اینو خیلی راضی ام 

سلام بله نانو گلد انجام داد برام زیاد دوسش ندارم ولی  هم پررنگه هم حالت بالاشو دوست داشتم یکم ...

مبارکتون باشه

آخ آخ منم واقعا به خاطر پر رنگی و پهنی خورد تو ذوقم

حالا تا دوهفته بگذره دوستان که میگن اوکی میشه واسه شما هم قطعا همینطوره

آده خب تو ترمیم مشکلاتش رو درست میکنن ایشاله کاملا باب میلتون میشه

بن مژه هم خیلی خوبه چشم خوش حالت میشه مبارکتون باشه

عزیزم واسه نانوگلد چقدر هرینه کردین  وترمیم‌ چقدر؟

مبارکتون باشه آخ آخ منم واقعا به خاطر پر رنگی و پهنی خورد تو ذوقم حالا تا دوهفته بگذره دوستان که م ...

ممنون عزیزم زنده باشی ایشالا که خوب بشه بعد ترمیم 

ولی بن مژه رو خیلی راضی ام 

قیمت نانوگلد  ۲۳۰۰ هزینه ترمیم ۵۰۰ اما از ۲۰ تا ۳۰ تیر تخفیف گذاشته بودن ۱۵۰۰ شد من تو تخفیف رفتم 

ممنون عزیزم زنده باشی ایشالا که خوب بشه بعد ترمیم  ولی بن مژه رو خیلی راضی ام  قیمت نانو ...

ایشاله که خوب میشه

خداروشکر بن مژه باب میلتون بوده

چه تخفیف خوبیم خورده مبارکتون باشه

سلام عزیزم ببخشید شما سینوزیتت خوب شد؟داخل یکی از تاپیک هاتون دیدم😢😢من میخوام بینیمو عمل کنم سی تی هم گرفتم جوابش بیاد، اکه سینوزیت باشه عمل نمیکنن؟ ببخشید خلط پش حلق هم دارم صبح ها

سلام عزیزم امیدوارم پیام منو ببینی .عزیزم یه جا گفته بودید برای قد پسرتون شربت کلسیم کورال سیترات دادید من هر چی میگردم پیدا نمیکنم شما از کجا تهیه کردید؟

خدایااااا دوست دارم❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین❤