2777
2789
عنوان

یه سوالی دارم

286 بازدید | 22 پست

الان چند روزه حس میکنم نمیتونم نفس بکشم و حس میکنم ریه هام درگیر وضعیت بدین 

بنظرتون دلیلش میتونه گربه باشه؟ چون یه چند وقتیه یه گربه میاد حیاطمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا به گربه حساسیت داری 

یا کلا یه چیز جدید خوردی حساسیت پیدا کردی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نمیدونم مامانم میگه شاید بخاطر گربه آسم گرفتی ):

گربه بیماری آسم میاره ولی شمامیگی چن روزی اومده حیاطتون بعدش شماکه گربه رونگرفتی گرفتی؟

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
گربه بیماری آسم میاره ولی شمامیگی چن روزی اومده حیاطتون بعدش شماکه گربه رونگرفتی گرفتی؟

نه این نیست 

ایشون کرونا جدیدرو گرفته 

علائمش همینه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
چون این گربه زیاد گاز میگیره چند روز پیش واکسن هاری زدم  شاید عوارض اونه

دست زدی شاید الرژی داری پس 

مامان من به خرگوش الرژی داره حس خفگی میده بهش ولی گربه نه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه این نیست  ایشون کرونا جدیدرو گرفته  علائمش همینه

نمیدونم بهرحال بایدبره دکتردیگه ریه خطرناکه 

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

نه یکی دوبارم موقع خواب از پنجره اتاقم پریده رو تختم و شبو تو اتاقم مونده مامانم خیلی میترسونه میگه حتما آسم گرفتی): 

چون این گربه زیاد گاز میگیره چند روز پیش واکسن هاری زدم  شاید عوارض اونه

پس واسه همونه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
 ممکنه الرژی هم باشه البته   ولی فک کنم کروناست  چون علائم دیگه نگفت

اره بعضی آدمانسبت به حیووناحساسیت دارن .گربه دست میزنه بایددستش وخوب بشوره