2777
2789
برای مامانم ۵۰۰تاس

ای داد بی داد 

مامانت ۵۰۰ تا تو ۱۴ تا ؟؟؟؟؟؟

بگید قباله دختر باید مثل مادرش باشه و اگر هم قبول نکردند بی خیال شو اینها حتما به خودشون اعتماد ندارند که اینقدر کم می‌گیرند . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش شد و گفت 

خب شما هم عاقل باش و قبول نکن زور که نیست . والا برو خاطرات ناهید ۱ را بخون اونم به خاطر عشق و محبت مهریه اش همین حدود بود با اولین اختلاف جزیی با پدر شوهرش مهریه را گذاشتند کف دستش و طلاقش دادند و رفتند یک زن دیگه برای پسر گرفتند و پسری که عاشق زنش بود زود همه چیز را فراموش کرد . 

استرس گرفتم  چطور مقاومت کنم؟

ببین دختر خوب.. واقعااا تو جامعه کنونی ما سکه خوشبختی و آرامش شمارو تضمین نمیکنه الان که اینقدررررر سخت شده سکه گرفتن اگر از آقا مطمعن هستی از لحاظ اخلاق و شخصیت شرایط دیگه ای رو برا خودت محیا کن. سکه بالا بزن هزارتا بزن وقتی طبق قانون نصفشو اونم بزور اگررر بدن و سالی یکی.. این وسط عمر و جوونی شماس که رفته  

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دور از جون این تاپیک و کسایی که میخونن میگما ولی تجربه زندگی بقیه را بد نیست آدم بدونه

دوست منم مهریه ش کم بود شوهرشم هم خونه داشت و هم ماشین و کارمند بانکم بود سه تا بچه آوردن وبعدش مرده سرطان گرفت وحتی تو مدت مریضیش حاضر نشد چیزی به اسم زنش کنه بعداز یکسال که فوت کرد مادر شوهرشو خواهرشوهراش و برادرشوهراش خونه و ماشینشو فروختن که ارثشونو بگیرن و دوستمم خیلی تلاش کرد که لااقل بتونه به جاش بره سرکار که بانک گفت نمیشه وبه راحتی این دخترو با سه تا بچه آواره کردن بدون خونه و سرمایه فرستادنش خونه باباش