2777
2789
عنوان

توروخدا براش دعا کنین

161 بازدید | 15 پست

عزیزترین آدم زندگیم عمل باز کرده ت سی سی یوعه

وضعیتش ثابته ی هفتس اینجوریه

نمی دونم‌چیکار‌کنم خیلی خستم خیلی دلتنگم

اون‌تنها کسی بود که بهش اهمیت میدادم

‌نمی دونم فقط منم ک اینجوریم‌ یا این خاصیت‌ بزرگ‌شدنه 

حس میکنم آدمی ک واقعا از ته دلم دوسش داشته باشم کمه 

با آدما دوست میشم اجتماعی هستم‌ولی اینک‌بخوام واقعا از اعماق قلبم دوسشون داشته باشم اینجوری نیست

ولی اون کسیه ک من‌بهش اهمیت میدادم و واقعا خوشی‌اینو‌ب‌خودم ترجیح میدادم و الان ک‌نیست حس میکنم قلبم‌خالی شده این‌حس برام‌عجیبه و هم ترسناک 

اینک‌دیگ کسیو اونجوری از عمق وجودم دوست نداشته باشم منو تبدیل ب آدم بی حسی میکنه 

دلم خیلی خیلی براش تنگه هرروز بهش پیام میدم و انتظار جواب دارم

نمی دونم چیکار کنم توروخدا دعا کنین براش خوب بشه نمیتونم دیگه‌تحمل‌کنم :((

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

چشم❤

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمت بی بلا خیلی ماهی🙂💖

فدات

انشالله شفاش.منم چند وقت پیش عشقم مث مال تو شد

مردم و زنده شدم درکت میکنم

هنوز تاپیک ام هست.توش پر استرسه و اشکه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
فدات انشالله شفاش.منم چند وقت پیش عشقم مث مال تو شد مردم و زنده شدم درکت میکنم هنوز تاپیک ام هست. ...

خیلی خیلی درد داره 

وجودم درد میکنه

همش بیقرارم

دلم میخواد ببینمش بغلش کنم

حس میکنم‌بی کس شدم خیلی دلم براش تنگه

نمی دونم‌کسی درک میکنه چ حسی دارم یان

ب یلد حرفاش میفتم‌گریم‌میگیره انگار‌ک‌دور‌از‌جونش‌چیزی شده :) همین الان اشکام‌ت چشامه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خیلی خیلی درد داره  وجودم درد میکنه همش بیقرارم دلم میخواد ببینمش بغلش کنم حس میکنم‌بی کس ش ...

قشنگ درکت میکنم .شبی ک عملش طول کشید گفتم دیگ تمومه

روزی جلو چشام خون بالا اورد گفتم دیگ تمومه.وقتی رفتم بالاسزش و نفساش ب زور میومد ایقد زار زدم ک تن قشنگ عشقمو اگ بزارن ت خاک چی؟خیلی سخت بود با همه وجودم دوسش دارم ولی حس میکنم هیچ وقت مال من نیس

تو تونستی بری ببینش؟

قشنگ درکت میکنم .شبی ک عملش طول کشید گفتم دیگ تمومه روزی جلو چشام خون بالا اورد گفتم دیگ تمومه.وقتی ...

همش ترس از دست دادنشو دارم 

هربار ک‌نبود دق میکردم 

الان ی ماه بیشتر نیست همش پیامارو میخونم گریه میکنم 

ن نتونستم ببینمش قبل از عملش خواستم برم ببینمش انگار دوست نداشت ت اون حالت ببینمش

توروخدا نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد قلبمو بدم بهش اون باشه فقط من نباشم

هرچی اذیتش کردم بحث کردم دلم‌میخواد بخاطرش خودمو بکشم 

درد داره واقعا درد داره قلبم درد میگیره بهش فکر میکنم نفسم بالا نمیاد

اینک الان تو چ وضعیتیه نمیدونم 

فقط‌میدونم نیست 

نمیدونم چجوری دارم روزارو میگذرونم‌ 

واقعا نمیدونم باید چیکارکنم 

همش ترس از دست دادنشو دارم  هربار ک‌نبود دق میکردم  الان ی ماه بیشتر نیست همش پیامارو می ...

من با بدبختی رفتم دیدنش با بدبختی

وقتی دیدم باورش نمیشد ولی توان حرف زدنم نداشت🥲💔

منم گفتم بخوابه تو خواب نگاهش کنم

اگ میتونی برو دلت اروم میشه 

من با بدبختی رفتم دیدنش با بدبختی وقتی دیدم باورش نمیشد ولی توان حرف زدنم نداشت🥲💔 منم گفتم بخواب ...

نمیتونم‌برم 

نمیشه اینجا نیست خیلی دوره ازم

الان‌خوب شده؟

من از خدا خواستم زنده بمونه حتی اگ مال من نشه

و الان حس میکنم دارم باز از دستش میدم😔

نمیتونم‌برم  نمیشه اینجا نیست خیلی دوره ازم الان‌خوب شده؟

ن هنوز تحت مراقبته 

هنوز جواب ازمایش هاش نیومده

😔بی حال و عصبی و ناراحته 

خیلی داغونم خیلی قبل عملش ایقد دلگیر نبود

ن هنوز تحت مراقبته  هنوز جواب ازمایش هاش نیومده 😔بی حال و عصبی و ناراحته  خیلی داغونم ...

چ بدددد

چجوری تحمل‌میکنی

روزا و شبا جهنمه

خیلی سخته برام 

بااینکه رفیقم بود انگار از‌‌وقتی نبودش زندگیم خالی شده

چ بدددد چجوری تحمل‌میکنی روزا و شبا جهنمه خیلی سخته برام  بااینکه رفیقم بود انگار از‌‌وقتی ...

خیلی سختمه خیلی 

امشب اگ جواب میداد برای همیشه از زندگیش میرفتم کوی اتیش بودم و زنگ زدم بهش ولی برنداشت تموم اشک و زحمتم داشتم ب باد میدادم چون خسته شدم از این نبودناش.

عشقت بود یا رفیقت؟

خیلی سختمه خیلی  امشب اگ جواب میداد برای همیشه از زندگیش میرفتم کوی اتیش بودم و زنگ زدم بهش ول ...

برامنم سخته

رفیقمه 

چهارساله عزیز جونمه

خیلی کنارم‌بود خیلی ماه بود

تنها کسی بود ک داشتم 

از وقتی نیست خیلی احساس تنهایی و پوچی دارم

برامنم سخته رفیقمه  چهارساله عزیز جونمه خیلی کنارم‌بود خیلی ماه بود تنها کسی بود ک داشتم&nb ...

الهیی عزیزم حق داری

انشالله ک حالش خوب میشه دل نگرون نباش