2777
2789
عنوان

وقتی میری دستشویی در مهمونی😂

2074 بازدید | 46 پست

بچه ها دیدین چقدر استرس می گیرید که وای نکنه وقتی داخلی یکی بیاد در بزنه و مجبور بشی صحبت کنی 

یا نکنه بلافاصله بعد تو یکی بخواد بیاد دستشویی اونم اگه دستشوییتون بزرگ باشه وای...

من به عنوان فردی با تجربه و استرسی در این زمینه ی راهکار بهتون معرفی می کنم ( اوهوم دیدین از این تبلیغا😂 )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه میکس سم ساخته بودن با همون صدای آقا رضااااا 

که پسره تو دستشویی بود 💩 اش نمیرفت پایین

اون طرفم پشت دستشویی هی صدا میکرد : آقا رضااااا

رضااااااااااااااا جاااااان 

آقاااااااااااااا رضااااااا

سم اسید

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
دستشوییشم ازین خرابا باشه هرچی فشار آب بگیری هنرنماییت پایین نره

فکر کن صدا کنی ببخشید میشه این آفتابه رو پر کنید 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!