2777
2789

میخام چله زیارت عاشورا بردارم

میشه در کنارش یه چله دیگه هم برداشت؟هر دو توی چهل روز تموم بشه طوری نیس؟

شرایطش چطوریه؟توی پریودی باید چیکار کنم؟باید خونده بشه؟حتما باید پشت سر هم ۴۰ روز خونده بشه؟

فردا میتونم دعای توسل هم بخونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی پریود نمیشه قران خوند باید بگی کس دیگ اون تایم برات بخونه

زیارت عاشورا که قران نیست دعا هست

قران کلام خداست 

ولی دعا توسط افراد خونده شده و بعد نوشته شده 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
توی پریود نمیشه قران خوند باید بگی کس دیگ اون تایم برات بخونه

عزیزم‌من پرسیدم از مرجع تقلیدم گفتن مشکلی نیست.ثوابش فک کنم یه مقدار کمتره. واینک باوضو باشی و لباستو عوض کنی.من همیشه اینجوری میخونم.

البته هرکس خودش بپرسه بهتره

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

کی گفته نمیشه؟ میشه فقط نباید دست به آیه ها زد بعد زیارت عاشورا ک جز قرآن نیست 😑

آیات رو فقط،برای ذکر میشه گفت ولی نمیشه قران به عنوان قران خوند منم نگفتم زیرا عاشورا جزو قرآنه چون گفتن چله،دیگ هم میخوان بگیرن خانم باهوش چون تونم چله الرحمن دارم براشون،توضیح دادم 

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

آره عزیزم میشه هرتعداد چله  ک میخوای بردار فقط باید این 40 روز پشت سر هم خونده بشه حتماااااااااااااا

توی پریود هم بخون. آره میتونی دعا توسل هم بخونی. 

این قدر برا خودت سخت‌ش نکن......