2777
2789

سلام خانما من واقعا نمیتونم این حجم از استرس رو تحمل کنم هروقت میره سرویس از استرس میمیرم و زنده میشم

نمیدونم باهاش بمونم یا نه ما از وقتی که من 18 سالم بود و اون 22 سالش بود باهم آشنا شدیم تو همه شرایط کنارش بودم

وضعیت مالی خانواده ی فلان فلان شدس اوکیع اما انقدر این پسرو اذیت کردن که یه مرد صبرش تموم شد و ازشون جدا شد کلی مشکل داشت و همش با مادر پدرش بحثش میشد و اینا الان جدا زندگی میکنه باباشم یه ماشین سنگین داشته از بچه گی میزنع به نام این و الانم که داره با پولی که با تریلی باباش در آورد یکی جدید خریده و خودشو قشنگ کشید بالا تو این مدت الان من 21 سالمه و اون 25 سالشه

شغلش راننده ماشین سنگین به تنهایی نیست اما چون علاقه داره میره و تن و بدن منو میلرزونه و تند میره

اما شغل اصلیش یه چیز دیگس راستیاتش برای این تایپیک زدم که بگم خیلی به من استرس میده چون خیلی تند میره الانم استوری گذاشته بود گفتم براتون بزارم

کلا با این توضیحاتی که بهتون دادم با این پسر میشه ازدواج کرد و باهاش یه زندگی خوب ساخت؟

میترسم بعدا خانوادش مشکل ساز بشم توی رابطه ی ما

خوندید بگید بزارم استوریشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.