2777
2789

سلام ،من و همسرم مشکلی برای بچه دار شدن نداریم

اما ابدا قصدبچه دار شدن نداریم،چندروزه فکرم درگیر بچه آوردن از بهزیستیه

نمی‌دونم کارم درسته یا نه ولی امشب که مطرحش کردم همسرم مخالف نبود 

وقتی بهش فکر میکنم ته دلم قند آب میشه

اما از واکنش خانواده ها،از مشکلاتش و...میترسم

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمی‌خواد یه بچه به این دنیای مسخره اضافه کنم اما فکر میکنم یه عالمه بچه الان تو دنیان که نیاز به خانواده دارن

من عاشق بچه هام میدونم میتونم مامان خوبی باشم ولی میترسم خیلی

میشه اگه نظری دارید بگید

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی

چرا خودتون اقدام نمیکنید؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بالاخره بچه میخاین یا نمیخاین اگه میخاین چرا بهزیستی خودتون اقدام کنید اگر نمیخاید چرا بهزیستی ؟یعنی اون بچه بهزیستی به نظرتون مسئولیت کمتری میخاد ؟ اتفاقا مسئولیت و مراقبت بیشتر با عذاب وجدان بیشتر 

الهی گاهی نگاهی 

والا منم یدونه دارم دلم میخواد چهار تا بچه داشته باشم چون شاید نتونم بیارم میگم دوتا به فرزندی بگیرم الانم داشتم شرایطش و میخوندم کاش راحت بود مثل فیلما 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

چرا نمیخوای بچه دار شی؟دلیلش خیلی مهمه چون مسئولیت بچه خیلی سخته مخصوصا که فرشته کوچولو برا خودت نباشه سخت تر و حساس تر هم هست اول بشین خوب فکرهاتو بکن مثبت منفی رو دریاب بعد تصمیم بگیر

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو