2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه که میکنم حالش گرفته میشه 

یدونم اینکه اسم یه مرد غریبه رو بدون آقا گفتن پیشش بگم 😐😐

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
چقد خوبه این

نمیدونم شاید مثلا همیشه میگه اگه زن من قهرکنه بره من نمیرم دنبالش اون زندگی دیگه تموم شدش چراباید بره اصلا ولی من میفهمم این ضد حملس اون میترسه ازاینکه دیگران بفهمن بازنش دعواش شده

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
خوبه ک

آره خب ولی نه درمواقعی که تومشکل جدی ای باشوهرت داری اینطوری باید همیشه توخودت باشی تادیگران نفهمی چه زجری میکشی واگه بفهمن بدتردعوااوج میگیره

نمیدونم شاید مثلا همیشه میگه اگه زن من قهرکنه بره من نمیرم دنبالش اون زندگی دیگه تموم شدش چراباید بر ...

این خیلی خوبه 

من مجردم 

اما دوست دارم همسرم و خودم هیچی از خوشی و ناخوشی زندگیمون به کسی نگیم 

کلا من همین الآنم هیچ کس از هیچ‌یک خبر ندارم هر چی بشه تنهایی رو ترجیح میدم 

از طرفی همیشه میگم من تو زندگی مشترکم هیچ وقت قهر نمیکنم برم و بیام تا جایی ک بتونم تحمل میکنم تحملم ک تموم شد یه بار برا همیشه قید همه چیو میزنم 

این خیلی خوبه  من مجردم  اما دوست دارم همسرم و خودم هیچی از خوشی و ناخوشی زندگیمون به کس ...

آره درسته ولی خب آدم یه وقتایی مشکلات خیلی جدی ای داره که ازپسشون برنمیاد وباید یکی دیگه حلشون کنه تواینجورمواقعم اگه نتونی ازکسی کمک بگیری خیلی تحمل زندگی براآدم سخت میشه

آره درسته ولی خب آدم یه وقتایی مشکلات خیلی جدی ای داره که ازپسشون برنمیاد وباید یکی دیگه حلشون کنه ت ...

مسایل زندگی مشترکتم از فک فامیل و خانواده ها پنهان کن 

نهایت فشار اومد کمک خواستی برو مشاوره