خواهر شوهرم هر وفت با برادرش رابطه اش خراب میشخ برای اینکه اشتی گنه میاد منو خراب میکته و پشتم حرف میزنه که برادرش از من سرد بشه و سمت حودشون کشبده بشه ولی شوهرم همیشه طرف من بوده قبلا حرفهایی که خواهرش پشتم میزد و بهم مبگفت که دید من سرد ازشون شدم دیگه نمبگه ولی من از مسیجی که بهم میزنن میفهمم که بازم پشتم حرف زده البته من یواشکی مسیجارو میحونم و نمبدونه من میدونم مادرش هم همینطوره پشتم خیلی حرف میزنه که از من سرد بشه و با ابنکه یه بچه داریم تمام تلاششون اینه کاری کنن شوهرم ازم جدا بشه دیروز بازم بحثشون بود دیدم به شوهرم زده زنت همش میاد بد منو پیش تو میگه و حرفهایی که بهش میزنم و وارونه بهت میگه که منو خراب کنه در صورتبکه من اصلا با خواهرشوهرم حرف نمیزنم که بخوام حالا حرفاشو برعکس تحویل شوهرم بدم! شوهرم هم در جوابش زده بود تو و مامان اتقدر گناه زن منو میشورین که اون دنبا باید جواب بدید اونم انقدر پروست زد دقیقا!
شوهرم همیشه پشت منه ولی دعوامون که میشه تو دعوا همیشه میگع تو باعث اینی که بین من و خواهرم فاصله بیفته و تو دعوا حرفهایی که خواهر و مادرش پرش مبکنن و سرم خالی میکته واقعا نمیدونم بابد باهاشون چحوری رفتار کنم من کلا بینشون میرم سایلنتم اصلا حرف نمیزنم که بعدا پشتم حرفی نسازن بگن بازم هر باز بحثشون میشه پای منو میکشن وسط !