2777
2789
عنوان

قوم الظالمین

230 بازدید | 12 پست

خواهر شوهرم هر وفت با برادرش رابطه اش خراب میشخ برای اینکه اشتی گنه میاد منو خراب میکته و پشتم حرف میزنه که برادرش از من سرد بشه و سمت حودشون کشبده بشه ولی شوهرم همیشه طرف من بوده قبلا حرفهایی که خواهرش پشتم میزد و بهم مبگفت که دید من سرد ازشون شدم دیگه نمبگه ولی من از مسیجی که بهم میزنن میفهمم که بازم پشتم حرف زده البته من یواشکی مسیجارو میحونم و نمبدونه من میدونم مادرش هم همینطوره پشتم خیلی حرف میزنه که از من سرد بشه و با ابنکه یه بچه داریم تمام تلاششون اینه کاری کنن شوهرم ازم جدا بشه دیروز بازم بحثشون بود دیدم به شوهرم زده زنت همش میاد بد منو پیش تو میگه و حرفهایی که بهش میزنم و وارونه بهت میگه که منو خراب کنه در صورتبکه من اصلا با خواهرشوهرم حرف نمیزنم که بخوام حالا حرفاشو برعکس تحویل شوهرم بدم! شوهرم هم در جوابش زده بود تو و مامان اتقدر گناه زن منو میشورین که اون دنبا باید جواب بدید اونم انقدر پروست زد دقیقا!

شوهرم همیشه پشت منه ولی دعوامون که میشه تو دعوا همیشه میگع تو باعث اینی که بین من و خواهرم فاصله بیفته و تو دعوا حرفهایی که خواهر و مادرش پرش مبکنن و سرم خالی میکته واقعا نمیدونم بابد باهاشون چحوری رفتار کنم من کلا بینشون میرم سایلنتم اصلا حرف نمیزنم که بعدا پشتم حرفی نسازن بگن بازم هر باز بحثشون میشه پای منو میکشن وسط ! 

یاد حرکت خواهر شوهر خودم افتادم به شوهرم گفته بود من قصد جدایی دارم حالا چرا گفته بود این حرفو بخاطر اینکه من بلاگری رو فالو کردم که ازدواج دوم کرده و تو ازدواج دومش موفق تر بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد حرکت خواهر شوهر خودم افتادم به شوهرم گفته بود من قصد جدایی دارم حالا چرا گفته بود این حرفو بخاطر ...

وای خدا بخدا من دیگه مغزم برای اینا نمیکشه چشم دیدنشونم ندارم بس که دورو و عوضین

در ظاهر باهاشون خوب باش وقتی شوهرت هست محبت کن . در خفا برین بهشون . سیاستو حفظ کن

بخدا اصلا دیگه چشم دیدنشونو ندارم ادم مگه چقدر میتوته بد باشه جالبیش اینجاس خودشونو خوب میدونن بیشتر اتیش میگیرم

یاد خواهرشوهر خودم افتادم یه برادرشوهر دارم مجرده هر وقت خواهرشوهرم میره خونه باباش میره تو اتاق برادر مجردش و تا میتووووونه پشت سر من حرف میزنه و غیبت میکنه هزاران هزارتاعم میزاره روشون همینکارشم باعث شده سالیانه ساله شوهرم و برادرشوهرم و من با همدیگه قهریم 

وای خدا بخدا من دیگه مغزم برای اینا نمیکشه چشم دیدنشونم ندارم بس که دورو و عوضین

همشون کارشون همینه کو*نشون میسوزه این دفعه شوهرت داشت میرفت خونه مامانش ی لیوان اب بده دستش بگو اینو بده خواهرت بگو بریز اونجا که میسوزه هر وقت هم شوهرت میخواد بیاد خونه اسپند دود کن بیاد بفهمه بگو واسه انرژی منفی اطرافیانه

یاد خواهرشوهر خودم افتادم یه برادرشوهر دارم مجرده هر وقت خواهرشوهرم میره خونه باباش میره تو اتاق برا ...

قهر باشه ادم بهتره حداقل نمیبینیشون و ارامش داری اینا هم قهر بودن من خر اشتیشون دادم حالا دارن جفتک میندازن بخدا روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم که استیشون دادم

قهر باشه ادم بهتره حداقل نمیبینیشون و ارامش داری اینا هم قهر بودن من خر اشتیشون دادم حالا دارن جفتک ...

اتقاقا ما و برادر شوهرم فقط قهریم خواهرشوهرم همیشه جلو منو شوهرم نقش دایه ی مهربانتر از مادرو درمیاره ولی خودم بارها و بارها شنیدم صداشو که تو اتاق چجوری راست و دروغ زیرآب منو میزنه تا الان بعد اینهمه سال نتونستم به شوهرم ثابت کنم خواهرت چه آدم کثیفیه و این واقعا آزار دهنده س