2777
2789
عنوان

اونایی که اعتقاد ندارن نیان

1272 بازدید | 122 پست

سلام به همگی.قبل از پرسیدن سوالم خاسم بگم همتون با هر اعتقادی که دارین عزیز و محترم هسین.فقط بی احترامی نکنین.سوالم اینه:

من خیلی همه ی ۱۲ امام رو دوست دارم.اما خاسم نظرتون رو بدونم شما به کدوم امام ارادت خاصی دارین چرا؟از کدومشون که واسطه بین خودتون و خدا قرار دادین حاجت گرفتین؟

همشون واقعا

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام رضام❤️

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

حضرت ابوالفضل

اما حضرت رقیه ، امام موسی کاظم و علمدار کربلا باب الحوائج هستند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منم ب همه ارادت خاص دارم و نوکری شونو میکنم ولی آقا امام حسین و حضرت ابوالفضل دیوونشونم اسم حضرت ابوالفضل میاد حس میکنم عرش خدا می‌لرزه 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚