2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای تاسف داره که این نسبت ها رو به کسی که داخل یه سایت عمومی هست میدید!

حداقل به خودتون احترام بذارید!

ضمنا عرف سایت باچند سال پیش تغییر کرده 

الان خانومهای باردار درصدشان ناچیز نسبت به پسرها و دخترهای جوان سایت .الان موضوع سایت از اون مدل خارج شده

آقا هستم.

قطعا باهفت روش سامورایی جرش میدم

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

چرا واسه من اهمیتی نداره؟؟؟ 

حتی کاربر آقا به اسم امیرعلی توی سایت به نظرم خیلی متشخصه و واسم جالب بود که توی نی نی سایته، قطعا باعث شناخت بیشتر خانوما میشه ، و کلی میشه تبادل نظر مفید با آقایون داشت توی همین فضا

اینجا برا خانم ها نیست

از اول مربوط به مسائل بارداری و شیر دهی و اینا بوده دیگه

قطعا اگه فقط خانوما میتونستن بیان تو گزینه ها نمیزد جنسیت 

ولی خب بپذیریم که سایت خانومانه س دیگه 

خب چه اشکالی داره ؟؟

اینجا یه سایت...

والا اگه قراره موضوع صحبت آزاد باشه پس مردا هم باشن مشکلی نداره ...

من اتفاقا مخالف سرسخت موضوعات نی نی سایت هستم ...

یه نظرم با توجه به اسمش باید یه سایتی میبود. مخصوص به مادران و سوالاتشون ...

نه اینکه هر موضوع الکی تاپیک بشه ...

بابام عضوه😐

جر😂کاربریشوبده اذیتش کنیم🤣🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
هیچ واکنشی  اینجا خیلی جای خفنیه؟؟

ولا همینو بگو😂😂😂همه اه و ناله و غصه دارن همههه مینالن 

نه خانومی نه دافی 😅😅😅😅 بیان چ بکنن بدبختا

بچها اینجا فضای مجازیه‌ جاییه ک‌ بیایم یکم حال و هوامون عوض شه و دمی باهم گفتگو کنیم ....دل همو با حرفامون نشکنیم به هم احترام بزاریم🌺🌈
از اول مربوط به مسائل بارداری و شیر دهی و اینا بوده دیگه قطعا اگه فقط خانوما میتونستن بیان تو گزینه ...

اینجا سایت تبادل نظره نه بارداری

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈