2777
2789
عنوان

چیشد ک ترستون از رانندگی ریخت 🚙

2793 بازدید | 10 پست

پسرمو برده بودم خانه بازی امروز ک بحث رانندگی بود 

من چندساله پایه ۳ دارم و الان دارم پایه ۲ میگیرم .. 

خیلی ازمامانا ینی تقریبا همشون .. گواهینامه داشتن و اصلا نمیتونستن رانندگی کنن و نکرده بودن .. 

خواستم تجربه خودم و اینجا بگم و شماهم بگید تا ب بقیه ک این مشکل و دارن و میترسن کمک کنیم .. 

یه مدت بود پیله کرده بودم ب گرفتن گواهینامه  شوهرمم تشویقم میکرد و سریع ثبت نامم کرد  .. جلسه اول رفتم و از صفر شروع کردم مربیم خانوم بود و همش نگران ماشینش ... 

خلاصه ک کلاسهارو پشت سرهم رقتم و گقتم وااااای ک من چ راننده حرفه ای ام .. و اعتماد ب نفسم رفت بالا  هیچوقت ماشین خاموش نشد و ب خودم میبالیدم ..  ولی اولین تمرین و ک رفتم با شوهرم سه بار قبل حرکت ماشین و خاموش کردم و تازه فهمیدم واااااااااااای نگو  تو تمام مدت تمرین کنترل کلاچ و ترمز دست مربی بود و زهی خیال باطل .... 

شوهرم از اونروز شروع کزد غر زدن ک پس اینهمه کلاس رفتی چی یادت دادن ... اونروز اعتماد بنفسم با خاک یکسان شد .. 

چرخوندن فرمون و یادم رفت و مث گیجا فقط نگاه میکزدم ب ماشین .. 

باردوم باشوهرم رفتم تمرین و فهمیدم ک خیلی بهترشدم و راه اقتادم اما ب شدت غر میزد ک ماشینو انداختی تو چاله و دست انداز و باسرعت رفتی و ... و خلاصه قید رانندگی و زدم و نرفتم امتحانم بدم .. 🕹

اما ته دلم میدونستم ک بلدم و میتونم یروز  ک شوهرم و پسرم باموتور رفته بودن بیرون .. ماشین و برداشتم و  رفتم ... هرخیایون خلوت دور خونه رو دوسه باردور زدم با سرعت ۲۰ تا .. 

ترسم ریخته بود مسلط بودم . سرظهربود و خلوت ازبلوار و میدون های وسط شهر   رفتم و کاملا مسلط بودم .. اونروز تازه فهمیدم اگه ده سالم باشوهر و مربی میرفتم تمرین جز تخریب اعتماد ب نفسم و خوردشدن اعصابم و استرس شدید هیچی یاد نخواهم گرفت .... 🚙🕹

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم بهم یاد داد 

بهم اعتماد به نفس داد 

جوری که من نگاه ب اینه میکنم دنده عقب میگیرم مثل اونایی که چند سال هست رانندگی میکنن 

آموزن شهری و آیین نامه رو دوتاشون رو بدون غلط سر ی اول قبول شدم 

ولی قبلش دوسال تمام شوهرم رانندگی یادم داد بعد رفتم ثبت نام کردم 

خیلی طولانیه اما

ترس نداشتم 

اما اصلا با دنده ای نمیتونم برم از اولم کلا نرفتم هیچوقت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

من باردار بودم که رفتم رانندگی یاد گرفتم

اما میترسیدم شدیددد

گواهینامه گرفتم و گذاشتم کنار

یکی دوسال بعد رفتم کلاس شنا ثبت نام کردم

میدیدم همه با ماشین میان و من هر بار باید شوهرمو بکشونم تا اونجا که منو برسونه

توی شنا عالی بودم میدیدم اونایی که هیچی شنا بلد نیستن رانندگیشون عالیه

خیلی از خودم بدم اومد گفتم باید برم یاد بگیرم

سه جلسه تمرینی با ماشین خودمون گرفتم

شوهرم نبود ماموریت بود

خلاصه شروع کردم به رانندگی توی کوچه پس کوچه با ۲۰ تا سرعت

سخت ترین قسمت برام آوردن ماشین توی پارکینگ بود

کوچمون تنگ هست