2777
2789

من ۱۳ هفته ام

به خاطر کمبود اب دور جنین دکتر برام سرم تراپی گفته هر شب انجام بدم.پرستار هر شب میاد خونمون وصل میکنه و میره.یه هفتس سرم وصل میکنم.دیگه امشب پرستاره گفت انژیوکت میزنم بمونه فردا شب همسرت خودش راحت بزنه سرمو.

چون دیگه فردا شب نمیتونست بیاد.میخوام ببینم این انژیوکت تا فردا شب تو دستم بمونه مشکلی پیش نمیاد.استرس گرفتم.

🥺🙁🥴

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو بارداری انژیوکت میزدم تا ۳ روز میموند رو دستم

نترس مشکلی پیش نمیاد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا ۲۴ ساعت انقضا داره بعد باید عوضش کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من تو بارداری انژیوکت میزدم تا ۳ روز نترش مشکلی پیش نمیاد

خدا خیرت بده جواب دادی دوست خوب

والا انقدر ترسیدم گفتم مشکلی نباشه

بخدا هر شب پرستاره میاد خونه میزنه سرم و میره

فردا شب گفت نمیاد اتژیوکت زد و به همسرم یاد داد که چی جوری بزنه

واسه همین ترسیدم 

فک نکنم مشکلی داشته باشه.چون واسه زایمان از روز بستری تا ترخیص ک حدودا دو روز و یک شب تو دست می مونه ...

ممنونم که جواب دادی خیالم راحت شد