2777
2789

هرکی اطلاعاتش کامله منظور خیلی مطالعه کرده تحقیق کرده بیاد بگه مثلا از نشونه های حضورشون توو محیط چیه یا کلا هرچی میدونین بگین شاید از دلتنگیمون کم شه آروم شیم

وقتی تو یه اتاقی که ساعت داشت و عقربه‌هاش داشت مثل قبل نمیچرخید و عجیب می‌چرخه یعنی شما تنها نیستید!

و اینکه تا ۳ شب به بعد هیچوقت خودتو تو آینه نگاه نکن چون چهره واقعیت نیست و ادا در نیار

و  وقتی که داری میری و حس کردی کسی پیشته یعنی واقعا یه کسی پیشته و تو‌حضورش رو حس می‌کنی

و اینکه اگه تو حموم هی میگی کسی داره بهت نگاه می‌کنه در واقع جنی که عاشق شماست و بدن شمارو دیده که حتی گاهی اوقات هنگام خواب حس میکنید کسی داره بهتون نگاه میکنه

و کلی چیزای دیگه بپرس بهت میگم

وقتی تو یه اتاقی که ساعت داشت و عقربه‌هاش داشت مثل قبل نمیچرخید و عجیب می‌چرخه یعنی شما تنها نیستید! ...

عزیرم خب من فقط در مورد روح‌ پرسیدم‌مورد اخری چی بود اخههههه😭 بعدشم من همیشه حس میکنم روح فرد خاصی پیشمه ولی خب نمیشه که همش پیشم باشه هروز هرلحظه پس ینی توهمم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم خب من فقط در مورد روح‌ پرسیدم‌مورد اخری چی بود اخههههه😭 بعدشم من همیشه حس میکنم روح فرد خاصی ...

توهم نمی‌زنی شاید واقعا پیشت باشه چون آدم حضور ارواح رو حس می‌کنه یا شایدم زیاد فکر کردی اینجوری شدی که البته روح یکسی بیشتر بهش فکر می‌کنی سمتت میاد نمیخام بترسونمت ولی خب میتونی قرآن بخونی عالی شی

وقتی تو یه اتاقی که ساعت داشت و عقربه‌هاش داشت مثل قبل نمیچرخید و عجیب می‌چرخه یعنی شما تنها نیستید! ...

اهان من بعد فوت یکی از اشناهامون یه روز که از سر قبرش برگشتیم شالم بوی خاصی گرفته بود یه لحظه متوجه بوی شالم شدم و اولین منبع بو توو ذهنم به طور ناخوداگاه سر قبر بود. بعد اون روز تا ۳ ماه اون بوو رو گاهی حس میکردم توو‌محیطه به دور از اون شالم. بوو ۲ ثانیه میموند فقط. 

از وقتی اینو شنیدم نصف شب تو آینه ادا در نیار همش دارم ادا در میارم😂

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم