2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من بچه اولمه  افرین به شما که دختر دوستین  بعضیا دومی هم دختر باشه دنیا براشون اخر م ...

اتفاقا اینطوری برام راحت تره به دختر بزرگ کردم با روحیاتش آشنا ترم 

با دخترم هم همدم میشن و رفیق جفتشون احساس تنهایی نمی کنن 

دو جنس مختلف برای تجربه پدر و مادر خوبه  ولی برای بچه ها هم جنس که باشن بیشتر ببه درد هم می خورن

اتفاقا اینطوری برام راحت تره به دختر بزرگ کردم با روحیاتش آشنا ترم  با دخترم هم همدم میشن و رف ...

برا اینده بچه ها بهتره که همجنس باشن 

بعدم مگه چ تفاوتی بین دختر پسر هست همه موفقیتا که سر راه پسر هست برا دختر هم هست 

منم دختر دوس دارم اما هرکی فهمیده باردارم همش منتظره که من بگم بچه پسره 

برا اینده بچه ها بهتره که همجنس باشن  بعدم مگه چ تفاوتی بین دختر پسر هست همه موفقیتا که سر راه ...

آره هنوز نسل قبل از ما این طورین 

اطرافیان منم دلشون می خواد پسر باشه 

ولی ما اهمیت نمی دیم اصلا 

خونه من جای این کوته فکری ها نیست هر کسی خیلی عاشق بچه ام بود میاد سعادت اینو پیدا می کنه که ببینتش

آره هنوز نسل قبل از ما این طورین  اطرافیان منم دلشون می خواد پسر باشه  ولی ما اهمیت نمی ...

اره بابا مهم نیست اصلا تازه من چون بچم فصل سرما بدنیا میاد خوشم میاد اصلا خونم جای دید و بازدید نباشه مبادا ویروسی کرونایی چیزی بیارن برا بچم 

اره بابا مهم نیست اصلا تازه من چون بچم فصل سرما بدنیا میاد خوشم میاد اصلا خونم جای دید و بازدید نباش ...

بچه منم دی ماهیه 

نه اطرافیان من جرات نمی کنن به روی خودشون بیارن 

و همه کار هم برای بچه ام می کنن 

الهی دورش بگردم کاش زودتر این ۹ ماه تموم شه 

شما چند هفته ای الان؟ 

نه عزیزم  اگر مشکلی باشه میگه دکتر  تو این چیزا دقیق نشو  میگن سونو ان تی معمولا د ...

انشالله خیره، فقط از خدا میخام سالم باشه🤲 انشالله نی نی شمام سالم باشه

خدایا شکرت ❤️