2777
2789

سلام دوستان 

فردا روز اول محرم هست. به نیت حاجت روایی همه دوستانی که حاجت دارن قراره 14 هزار صلوات هدیه کنیم به آقا امام حسین و همه شهدای دشت کربلا

به نیت حاجت روایی خودتون و همه دوستان متوسل میشم به سرور و سالار شهیدن

انشاا.. همه حاجت روا

(انشاا.. خدا به حق غربت و مظلومیت اربابمون حسین شفای همه مریض هارو بده. لباس سلامتی و عافیت به تن پدر من هم بکنه.. ) 

دوستان خواهش میکنم برای شفای پدر من از سرطان بدخیم دعا کنید😔فردا عمل داره. خیلی محتاج ب دعاهاتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدیث کسا رو بخون

عمر دست خداست ان شا الله هر چی که حکمت خداونده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

حمد میخونم 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
دوستان من از امام حسین معجزه دیدم.. آقامون واقعا کشتی نجاته.. متوسل شید و مطمئن باشید دست خالی از در ...

الهی شفای عاجل پدر عزیزت و همه مریضها و گوشهای منم و حاجتروایی هممون و در راس همه امور،تعجیل در فرج مولامون،یارب الحسین ع،اشف صدرالحسین ع بظهور الحجه🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

برای حل مشکلاتم وشفای منم التماس دعا دارم🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚

من ۲۰۰۰ تا صلوات☘️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
دوستان من از امام حسین معجزه دیدم.. آقامون واقعا کشتی نجاته.. متوسل شید و مطمئن باشید دست خالی از در ...

امین حاجت بزرگ دارم ازش 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

صد صلوات

ان شاالله همگی حاجت روا بشیم 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.