2777
2789
عنوان

روزه اول محرم برای بچه دار شدن

435 بازدید | 20 پست

بچه ها بیاید فردا روزه بگیریم واسه همه کسایی که مثل ما نی نی میخوان دعا کنیم میگن هر کی روزه بگیره روز اول محرم سال بعد بچه ش بغلشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیارت عاشورا میخونم روزه نمیتونم انشالله همه چشم انتظارا سال دیگه به حق علی اصغر امام حسین کوچولوشون بغلشون باشه مثل خواهر من....الهی امین

لطفا برای سلامتی وعاقبت بخیری و خودم وخانوادم یه صلوات بفرستین 

انشالله همه منتظرا صاحب فرزندی صالح و سالم بشن، من دو سال پیش روز اول محرم رو روزه گرفتم، پارسال این موقع کل وجودم پر از استرس بود برا تشکیل قلب چون قبلش سه تا سقط داشتم، امسال پسرم چهارماهشه و الان داره شیر میخوره، خدایا به حق آقا امام حسین دامن همه منتظرا سبز بشه، خدایا شکرت

انشالله همه منتظرا صاحب فرزندی صالح و سالم بشن، من دو سال پیش روز اول محرم رو روزه گرفتم، پارسال این ...

خدایا شکرت خدا پسر گلت رو حفظ کنه برات لطفا واسه ما چشم انتظاری دعا کن

خدایا شکرت خدا پسر گلت رو حفظ کنه برات لطفا واسه ما چشم انتظاری دعا کن

ممنون عزیزم،  چشم اگه قابل باشم، برا حاجتت زیارت عاشورا میخونم این ماه، فقط خبر بارداریت رو بهمون بده تا خوشحال بشیم