2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری که اولش پول بخواد صد درصد کلاهبرداری هست شک نکن این بسته بندی ها هم هر دفعه با عناوین مختلف دارن از مردم کلاهبرداری میکنن...

مظمیعنم عزیزم به این چیزا اعتماد نکن ، حتی اگر الان بگی پولشو ازم نگیر و از حقوقم کم کن قبول نمیکنه می‌دونی چرا ؟ چون کلاهبرداره و قرار نیست پولی بهت بده و اصلا بسته بندی در کار نیست 😊 امیدوارم متوجه شده باشی و دیگه برات ابهامی نباشه که بخوای تاپیک بزنی راجبش 

کاری که اولش پول بخواد صد درصد کلاهبرداری هست شک نکن این بسته بندی ها هم هر دفعه با عناوین مختلف دار ...

منونم از راهنماییت چون پول کمی بود گفتم چیز زیادی از دیت نمیدم ولی باز به کارمزدی که میدن مشکوک شدم

منونم از راهنماییت چون پول کمی بود گفتم چیز زیادی از دیت نمیدم ولی باز به کارمزدی که میدن مشکوک شدم

چیز زیادی از دست نمیدی ولی پول به جیب کلاهبردار می‌کنی و اونا روز به روز پولدار تر میشن و دست از این کارشون هم برنمیدارن چون سود خوبی توشه ...

من دیدم کسیو که ک به همین کار بسته بندی پول داده بود که براش وسیله بفرستن و تو خونه بسته بندی کنه اونم گفت پول کمی هست حالا ضرر نمیکنم پول داد و بلاک شد ..

بازم بگم ؟؟😶😶