2777
2789
خدایی این تاپیکا حقیقته؟؟

اره بخدا بعضی وقتا میگم از سرنوشتم یه کتاب بنویسم.تازه اگر تایپیک قبلیامو ببینید فرزند اولم معلول شدیده ولی برای ما مثل فرشته است.

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوستی داشتیم وقتی ازدواج کردن خونه ساختن ۶ تا اتاق خواب داشته باشه،  میگف بچه زیاد میخاییم،  بچه زیاد خوبه و این حرفا،  اخرین بار یادمه پنج بار ای وی اف کرده بود و نشد دیگه ازش خبر ندارم،  مونا هر جا هستی واست بهترین ها رو ارزو میکنم

خدایا اون موقع که بچه میخواستم وسنم کم بود نمیشد حالا با جلوگیری باردارشدم دارم دیوونه میشم از فکر و ...

سلام ببخشید بچه رشماراه رفت؟بچه ما4سالشه راه نمیره دکتر پی سی خفیف تشخیص داده چندبار تشنج کرده یکساله کاردرمانی میبریم فایده نداره چه امپول وداروهایی بهش میدادید

سلام عزیزم، مبارکت باشه بسلامتی

فرزند اولت چرا معلوله؟ توی سونو و اینا مشخص نکرد؟ 

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
سلام ببخشید بچه رشماراه رفت؟بچه ما4سالشه راه نمیره دکتر پی سی خفیف تشخیص داده چندبار تشنج کرده یکسال ...

نه عزیزم هیچ تشخیصی هم ندادن.

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.
بچه ها فکر کنم بچم فهمید از اومدنش زیاد خوشحال نشدیم سقط شد😔

خدا سلامتی به خودتون و بچه هات بده بهترین ها براتون مقدر بشه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

نه عزیزم هیچ تشخیصی هم ندادن.

سلام ببخشیداگه ناراحتتون میکنم میشه بگید بچه گلتون چندساله شده راه نمیره؟بچه خاهرم 4سالشه بخاطرتشنج عقب افتادراه نمیره کاردرمانی هم بیفایده ازدیوارمیگیره یکم راه میره مستقل نمیتونه وحرفم درحدچندکلمه امیدی بهش داشته باشیم؟دلمون خونه خیلی بزرگ شده ازهمسناش عقب افتاده نمیدونیم چیکاربایدبکنیم کاردرمانی هم بی نتیجه بود بنظرتون چی میشه 

میشه خاهش کنم بگیدبچتون درچه حد بوده وموقع زایمان مشکل داشتیدیا بی دلیل اینجوزی شده؟