2777
2789

واقعا تو شوکم چون ۹سال نازایی داشتم وبعد ۶بار ای وی اف فرزند اولم رو طبیعی باردار شدم،بعد از اونم کلا جلوگیری نمیکردیم ۵سال طول کشید تا فرزند دومم باردار شدم همسرم دوباره بچه میخواست ومخالف جلوگیری بود منم چون فکر نمیکردم به لین زودیها باردار بشم بی خیال بودم که سومین بچه مو حامله شدم خدا رو شکر جنسمونم جور شد دوتا دختر ویه پسر دارم.امروز فهمیدم دوباره باردارم،جلوگیری طبیعی داشتیم.

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمتت. بوده

مبارکت باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خدایا اون موقع که بچه میخواستم وسنم کم بود نمیشد حالا با جلوگیری باردارشدم دارم دیوونه میشم از فکر وخیال،البته اینم بگم از نظر مالی مشکلی نداریم شکر خدا ویه پرستار هم دارم که کمکم میکنه

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.
خدایا اون موقع که بچه میخواستم وسنم کم بود نمیشد حالا با جلوگیری باردارشدم دارم دیوونه میشم از فکر و ...

خداروشکر خیلیم عالیه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟