2777
2789
عنوان

دعا واسه محبت بین مادر و دختر

12614 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من ۲۲ سالمه یه دعای محبت رحمانی واسه مامانم و خودم میخوام. مامانم پنج ساله که بابام رفته پیش خدا همش میره سمت داداشم که ازدواج کرده یعنی زندگی خودمونو ول کرده و میره پیش اونا. این یک سال اخیر بچه دار شدن مامانم واسشون سر و دست میشکنه. ولی من این گوشه خیلی اذیت میشم. این مدت آخر مامانم با من بدتر شده. در حدی که بد دهنی میکنه فوشای بد میده کتکم میزنه داد میزنه زندگیم شده جهنم. هر چی ام با زبون خوب باهاش صحبت میکنم حرف حرف خودشه میگه داداشت بی کسه هیچکسو جز من نداره درد و بلای خواهرای دیگران بخوره توی سرت. زنش و بچشم خیلی اذیت میکنن جوری که زنش انقد جلوی خود مامانم به همه خانواده توهین میکنه ولی مامانم جوریه که قفله هیچی بهش نمیگه فقط بهش خدمت میکنه. زنش بیشتر از حد معمول میاد با بچش اینجا کفشای بچشو روی فرش خونه در میاره خیلی کثیف کاری میکنه جرئت نداریم به بچش بگیم به چیزی دست نزن خیلی داد و جیغ میزنه و همش سر وسایل من میره و من خیلی حساسم بدم میاد کسی به چیزام دست بزنه و توی اتاقم بره. همش میان اینجا داداشمم مطیع زنشه و همش خودشو لوس میکنه با ۳۵ سال سن واسه مامانم که من مریضم. خیلی اذیت میشم. کارم از صحبت و منطق گذشته. با زبون خوبم بهشون گفتم که شماها منو مامانمو از هم جدا کردید و مامانم همش میخواد پیش شما باشه و هر روز میگه چرا زود تر دوست پسرت نمیاد ببرت. خیلی خسته ام خیلی اذیت میشم. دوستان خواهش میکنم یکی خوبی کنه بدون نصیحت یه دعایی اگه داره بهم بگه. واستون دعا میکنم

عزیز دلم قلبم برات ب درد اومد.نمیدونم اما سر نماز از خدای مهربونمون بخواه کمکت کنه

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم قلبم برات ب درد اومد.نمیدونم اما سر نماز از خدای مهربونمون بخواه کمکت کنه

فدات گلم واقعا فقط خلاصه گفتم دردم و مشکلم خیلی از این چیزا بالا تره. از وقتی که بابام رفته محکوم شدم به حبس و زندگی و تحمل با مامانم فقط اذیت میکنه و تبعیض میزاره

فدات گلم واقعا فقط خلاصه گفتم دردم و مشکلم خیلی از این چیزا بالا تره. از وقتی که بابام رفته محکوم شد ...

با خدا باش...

ان شاءالله خیرها در پیشه....

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

عزیزم قران ختم کن..حتی صوتشم پخش بشه قبوله

دعای محبت مادر به دختر رو سرچ کن

بعد دعای باطل شدن هر سحری قاموس نامه..رو سرچ کن با اسماء الحسنی مشلول...بخون

حمد و ایت الکرسی و ۳قل رو به گلاب بخون بده بخورن

اروم میشن

خودتم بهتر شدی پیش مشاور برو تا قوی و بااراده بشی وابستگیت به اطراف کم میشه مثلا مادر یا دوست..

و اگر برای ازدواجم چاره خواستی اینجا پیام بده

کمک میکنن

@Mina11_11

سلام خوبی مشکلت حل شد؟اگر نه دعای مزمل ۷ بار بخون پشت سر هم بخون آخر هر بار خوندن اسم مادرت بیار یعنی ۷ بار بگو مادرم فلانی دختر فلانی روی شکلات یا ی چیز شیرین مامانت دوست داره فوت کن مستقیم ببر پیشش بده بخوره قبلش حتما وضو بگیر و دو رکعت نماز حاجات بخون و از ته قلبت دعا کن و ۱۰۰ بار بگو بسم الله الرحمن الرحیم، سبحان الله و ماشالله و لا حول و لا قوه الا بالله. مطمئن باش جوابه.دیگه ۱ درصد هم فرض کنیم زن داداشت دعا گرفته باشه اثر نمیکنه برا مادرت

سلام دوستان من هر دفعه برام خواستگار میاد میگم نه و نمیخوام مامانم یه بحث و دعوایی رو شروع می‌کنه قهر می‌کنه غذا درست نمیکنه و یا من غذا درست کنم نمیخوره باهام حرف نمیزنه الا یک ماهه دارم این وضع رو تحمل میکنم میشه بگین چکار کنم که خوب بشه ترو خدا دیگه خسته شدم 💔😩

فدات گلم واقعا فقط خلاصه گفتم دردم و مشکلم خیلی از این چیزا بالا تره. از وقتی که بابام رفته محکوم شد ...

سلام عزیزم خوبی مشکلت حل شد !!

چکار کردی که خوب شدن منم تقریبا همین مشکل دارم میخوام ببینم باید چکار کنم