2777
2789
عنوان

تو ماه محرم اهنگ گوش میدین یانه ؟

617 بازدید | 57 پست

دوس ندارم تاپیک جنجالی بشه یا دعوایی بشه لطفا به عقاید هم احترام بزارین و حاشیه نرین 🤗

فقط دوس داشتم نظرات بقیه رو بدونم چون سر دو راهی موندم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بیشتر اهنگای غمگین و آروم 

حس شاد ندارم 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غمگین بله ولی دیگه نمیرقصم 

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

نه عزیزم 

بجاش مداحی گوش میدم خیلی هم آرامش بخش

یه دختر مذهبی و آروم رتبه اول کنکور تجربی منم متن انگیزشی نیست چیزیه که قراره اتفاق بیوفته و اون روز تموم سختی ها تموم بشن تویی که امتحانات تموم میشن میگی اخیش خداروشکر من میگم ای وای حالا چیکار کنم چی بخونم در حال پیدا کردن حال خوب گذشته 

تاپیکت خودش حاشیه س کلا 

بله گوش میدم . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

آره 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..