shsomy مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2303 عنوان کی برم دکتر کیسه آب و جسم زرد تشکیل شده باشه؟ 348 بازدید | 7 پست میشه راهنمایی کنید؟قلبش کی تشکیل میشه 1402/04/27 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 اولین روز اخرین پریودت کی بود؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
shsomy مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2303 ۷هفته ببد واقعا؟من فک میکردم قلب هفت هفته به بعد تشکیل بشه نه کیسه
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 ۳تیر اوه تازه فهمیدی حامله ای،مبارکه.فعلا صبرکن شش هفت هفته برو خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
shsomy مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 2303 اوه تازه فهمیدی حامله ای،مبارکه.فعلا صبرکن شش هفت هفته برو ممنون.یعنی زودتر کیسه و جسم زرد تشکیل نمیشه
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8656 ممنون.یعنی زودتر کیسه و جسم زرد تشکیل نمیشه میشه ولی باسونو سخت دید میشه،خودت اذیت میشی باز باید دوباره بری.اصولا پنج شش هفته باید ساک باشه.هفت وهشت هم قلب خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم