2777
2789
عنوان

پریود ابکی ژله ای و شدید نشونه چیه

1587 بازدید | 13 پست

من این ماه پریودم خیلی شدیده‌و عجیبش این که ابکی انگار ترشحات تخمک گذاری قاطی داره توش و‌ژله ای هست نشونه چیه کسی اینطور بوده ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلش ک زنجبیل زعفران اویشن  نخوردی؟!! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
منظورت  اینه لخته خون زیاد داخلش هست ؟

نه لخته نیست خون میاد ولی انگار قاطیش سفیده تخم مرغ خام داره و بیشتر اینش اذیت میکنه که تا یکم میریزه رو‌نوار نمیتونم حرکت کنم یا بشینم‌موندم تو سرویس همش امروز 🤣

چرا من اکثرن‌تو چای زنجبیل دارچین میریزم 

این لعنتیا فکر کنم خونریزیو بیشتر میکنن من این دفعه دوروز قبل قاعدگی زعفران نبات خوردم... در حد مردن رفتم از خونریزی... گرمن خونریزیو باز میکنن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
نه لخته نیست خون میاد ولی انگار قاطیش سفیده تخم مرغ خام داره و بیشتر اینش اذیت میکنه که تا یکم میریز ...

اهه متوجه شدم نه من اینجوری نشدم چه جالب فهمیدی منم لایک کن بخونم شاید بعدا بدردم خورد

این لعنتیا فکر کنم خونریزیو بیشتر میکنن من این دفعه دوروز قبل قاعدگی زعفران نبات خوردم... در حد مردن ...

برا منی که تنبلی دارم و پریود های دو ماه پیشم فقط در حد لکه بود خیلی خوبه من بخاطر سردی رحم همش در حال گرمی خوردنم ولی اینطور نشده بودم تا به حال 

اهه متوجه شدم نه من اینجوری نشدم چه جالب فهمیدی منم لایک کن بخونم شاید بعدا بدردم خورد

خودمم هنگم میگم ممکنه تو پریودی تخمک گذاری هم بشه اخه مثل ترشحات تخمک گذاریه