2777
2789
عنوان

امشب شب اول محرمه

300 بازدید | 18 پست

اگر دوست دارین ختم زیارت عاشورا بردارید تا اربعین انشالله حواجت روا بشین 

اینو گفتم چون خودم از زیارت عاشورا معجزه دیدم از امشب به امید خدا منم شروع میکنم 

گفتم شاید کسی دلش بخواد این ختم و انجام بده ولی فراموش کرده باشه جهت یاداوری ...

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد شروع کنم ولی تنبلیم میشه وسطاش ول میکنم

باور کن چند روز بخونی عادت میشه یا میتونی ساعت کوک کنی 

یا تو گوشیت بریزی با هنذفری گوش کنی 

باور کن چند روز بخونی عادت میشه یا میتونی ساعت کوک کنی  یا تو گوشیت بریزی با هنذفری گوش کنی&nb ...

میسه فقط جوشش کنم و از رو نخونم مثلا حین انجام دادن کارهای خونه

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
عزیزم باید چله زیارت عاشورا برداری و 40 روز بخونی اگه از اول محرم بخونی تا اربعین میشه 50 روز ...

میدونم گلم ۴۰ شب باید بخونی ولی من هر سال محرم وصفر میخونم تا خود اربیعن برای حواجت روایی اگه به صلاحمون باشه واقعا نتیجه میده

واقعا جوابه ؟ من حس میکنم حوصله محرم و عزاداری ندارم ینی زنذگی انقد خودش سخت و کسل کننده هست که دیگ ...

از امشب تااربعین ۵۰ روزه باید ازروز عاشورا بردارید ک چهل روز بشه تو۴۰ رمز و راز و حاجت ن ۵۰

ی صلوات بفرس...خدابهت لبخند زد....
میسه فقط جوشش کنم و از رو نخونم مثلا حین انجام دادن کارهای خونه

بله مهم نیته،خیلی بهتر از اینکه کلا نخونی با اینکه دلت میخواد بخونی 

حتما بخون 💚💚

واقعا جوابه ؟ من حس میکنم حوصله محرم و عزاداری ندارم ینی زنذگی انقد خودش سخت و کسل کننده هست که دیگ ...

عزاداری نیست .زیارت عاشورا خودش ارامشبخشه