2777
2789
عنوان

کمک به همسر در مخارج خونه

415 بازدید | 11 پست

سلام رفقا 

من یکی از ویژن هام اینه که خودم کار کنم و بخشی از مخارج زندگی مشترک رو به عهده بگیرم 

چون فکر میکنم که اکثر مردایی که خرج خانموشونو میدن چیز دیگه ای برا ارائه ندارن مثلا اینکه زیاد به محبت عاطفی به همسر فکر نمیکنن 

نظر شما چیه؟ 

باید وظایفو تقسیم کرد دیگه

مثلا یکی پول قبض و اجاره رو بده

یکی مایحتاج رو تهیه کنه یا چیزای این شکلی

باید برنامه داشته باشید براش که با توجه به مقدار حقوق ار کس چقدر میتونه هزینه کنه و کجاها باید هزینه کنه

ویژن من اینه که شوهر وظیفه داره در حد نیاز خرج کنه نه بیشتر

مثلا برای من یدونه مانتو بخره ولی اگر من بخوام ۵ تا مانتو داشته باشم ۴ تای دیگه رو باید با پول خودم بخرم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قسمت دوم حرفتون موافق نیستم .

محبت کردن یه آقا به همسرش فارغ از خرج کردنه ...البته بعضی ها محبتشونو با خرج کردن نشون میدن اما نه خرج خونه و زندگی خرج کردن برای خود شخص منظورمه

نمیدونم منوشوهرم از اول دلی پیش رفتیم هرچی داریم باهم خرج میکنیم بهم محبت میکنیم کار خونرو هرکدوم بتونیم انجام میدیم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خودم شاغلم ، ولی حرفتونو قبول ندارم خونه دار بودن هم خودش هنره و علاقه و شعور شوهر به شاغل یاخونه دار بودن زن ربطی نداره، تینقدر دیدم زنا خونه دارن شوهرا بیشتر دوسشون دارن و شاغلن اصلا کارشون و زحماتشون ب چشم نمیاد 

با قسمت دوم حرفتون موافق نیستم . محبت کردن یه آقا به همسرش فارغ از خرج کردنه ...البته بعضی ها محبتش ...

این حرفتونو کاملا درم میکنم چون همسر منم خیلی برام کادو میگیره در حدی که شاید اطرافیانم حسودیشون شه 

ولی آدم هرزگاهی دلش می‌خواد که حمایت عاطفی شه 

مثلا به جای اینکه تا شب دیر وقت سرکار باشه زود تر بیاد که شام و باهم بخوریم 

این چیزا برا منی که تو تهران غریبم خیلی مهمه 

البته اینطوری نیس که انتظار داشته باشم تمام وقتشو برا من صرف کنه 

خودم شاغلم ، ولی حرفتونو قبول ندارم خونه دار بودن هم خودش هنره و علاقه و شعور شوهر به شاغل یاخونه دا ...

بله دقیقأ اتفاقا من به عنوان کسی که هم بیرون خونه کار میکنم هم خونه داری میکنم میگم که خونه داری واقعأ سخت تر از خیلی کاراس 

اما وقتی تو تو مخارج خونه به همسرت کمک میکنی میتونی انتظار داشته باشی که اونم تو کارای خونه کمکت کنه 

این حرفتونو کاملا درم میکنم چون همسر منم خیلی برام کادو میگیره در حدی که شاید اطرافیانم حسودیشون شه& ...

خوب مستقیما بهش بگین این درخواستتونو و سعی کنید محیط اونقدر جذاب باشه که خودش علاقمند باشه زودتر بیاد خونه .

البته به شخصیت خود همسرتون هم بستگی داره